Închide meniul

Nicolae Stanciu e erou în Cehia, dar are un regret uriaș: "Am fost foarte trist". Meciul de coșmar al starului de la Slavia Praga

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2021, 18:02

Nicolae Stanciu e erou în Cehia, dar are un regret uriaș: "Am fost foarte trist". Meciul de coșmar al starului de la Slavia Praga

profimedia

Stanciu, erou la Slavia Praga

Nicoale Stanciu este printre cei mai în formă jucători de la Slavia Praga. Românul a făcut "dubla" în ultima etapă de campionat și a fost decisiv în duelul cu Leicester din "16-imile" Europa League. Cu toate acestea, Stanciu este dezamăgit că n-a avut aceleași rezultate și cu echipa națională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu regretă și acum eșecul cu Islanda din barajul pentru Euro

"Sunt fericit că îmi ajut echipa. Sunt foarte sincer când spun că nu îmi pasă dacă dau două goluri sau niciunul. Important e să continuăm seria victoriilor şi să rămânem primii în clasament. Pentru mine nu a fost deloc uşor în toamnă. 

Am călătorit mult cu echipa naţională, am fost mereu izolaţi prin hoteluri. În final, am şi ratat calificarea la Euro. Am fost foarte trist din cauza acestui lucru. Acum încep să îmi revin, trag tare la antrenamente şi încerc să conving staff-ul”, a declarat Nicolae Stanciu, potrivit sport.cz.

Nicolae Stanciu a fost titular în barajul cu Islanda. El a jucat 87 de minute, fiind înlocuit de Alexandru Cicâldau. N-a avut nicio realizare într-un meci în care tricolorii au fost surclasați la toate capitolele. 

Stanciu și-a făcut debutul la echipa natională în 2016. El a fost "decarul" României la Campionatul European din același an. În total, fostul fotbalist de la FCSB și FC Vaslui a strâns 42 de partide sub tricolor și a înscris 10 goluri. 

Reclamă

Nicolae Stanciu, lăudat de antrenorul Slaviei Praga 

Antrenorul campioanei Cehiei, Jindrich Trpisovsky, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Nicolae Stanciu. Românul este titlular incontestabil la Slavia Praga.

"Stanciu e special. Două goluri nu înseamnă nimic pentru el. Mereu pune succesul echipei deasupra reuşitelor individuale. Ieri a arătat personalitate. Lovitura liberă a fost cheia jocului. E o perioadă încărcată, dar plină de satisfacţii. Să o eliminăm pe Leicester, apoi să câştigăm cu un adversar foarte dificil.

E incredibil. Lui Stanciu i se potriveşte perfect actuala alcătuire a echipei. Adversarii nu se mai concentrează doar asupra lui, primeşte mai multă libertate, are spaţii mai mari”, a spus Trpisovsky pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu a bifat 28 de apariții pentru Slavia Praga în acest sezon, în toate competițiile. El și-a trecut în cont șapte goluri și șase pase decisive.

Stanciu mai are contract cu Slavia Praga până în 2023. El este cotat la 4,5 milioane de euro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și