Închide meniul

Primul transfer realizat de Jurgen Klopp pentru sezonul viitor. Anunțul presei din Italia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 6:42

Primul transfer realizat de Jurgen Klopp pentru sezonul viitor. Anunțul presei din Italia

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool

Profimedia

Potrivit Il Tempo, Corriere dello Sport și Il Messaggero, Zaniolo o va părăsi pe Roma în vară și va merge în Premier League. Principalul motiv ar fi criza generată de coronavirus, Roma fiind nevoită să vândă câțiva jucători valoroși.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zaniolo este cotat la 45 de milioane de euro de Transfermarkt. El a fost transferat de la Inter Milano în 2018. Tânărul mijlocaș a marcat pentru Roma 8 goluri în 43 de meciuri.

Jurgen Klopp a oferit o nouă replică genială

Klopp a oferit un interviu pentru publicația BBC Sport și a fost întrebat de reporter ce a făcut în această perioadă de izolare. Tehnicianul a observat că Garry Neville, fostul fundaș al lui Manchester United, a fost foarte activ la televizor la o emisiune a celor de la Sky Sports.

”N-am învățat multe lucruri, în afară de faptul că Garry Naville are câte o părere despre absolut orice. E incredibil!”, a spus Klopp.

Jurgen Klopp așteaptă reluarea fotbalului

Jurgen Klopp a mai dezvăluit că îi ește dor de fotbal și de jucătorii săi de la Liverpool.

Reclamă

”Este o situație dificilă, n-am trăit niciodată așa ceva. Îmi este dor de meciurile de fotbal și de jucătorii mei”, a mai declarat Klopp.

Liverpool este lider autoritar în Premier League, având șanse mari să câștige primul titlu din noua eră a campionatului englez.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” Vezi toate știrile
Citește și