Închide meniul

"Ştiu că femeile mă invidiază!" Cu ce se ocupă Leonard Doroftei în Canada şi transformarea uimitoare de care a avut parte

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2020, 14:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"Ştiu că femeile mă invidiază!" Cu ce se ocupă Leonard Doroftei în Canada şi transformarea uimitoare de care a avut parte

Hepta

Leonard Doroftei

În Canada, Doroftei este antrenor la o sală de box. Acesta a dezvăluit că a slăbit foarte mult. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Acum am slăbit 18 kilograme și fac ceea ce mă face fericit. Iubesc România și le urez românilor să lupte pentru o zi mai frumoasă și o viață mai bună.

Știu că femeile mă invidiază pentru că am slăbit 18 kilograme. Fac diferite programe de antrenament și sunt într-o formă extraordinară. Cu Doroftei numai dacă încerci și doar te gândesti că te antrenezi și tot slăbești”, a declarat Leonard Doroftei la Radio Sport 1.

Pandemia l-a prins pe Doroftei în Canada

Pandemia de coronavirus l-a prins pe Leonard Doroftei în Canada. Campionul român spunea, în primăvară, cum se respectă regulile împuse de autorităţi.

"Nu e poliţie pe stradă. E mai multă disciplină în Canada, oamenii respectă decizia de izolare în case. Bun, marea majoritate, pentru că şi aici e un amestec de culturi, unii sunt obişnuiţi să socializeze, să iasă la soare, acum, că a venit primăvara. Probabil că in scurt timp se vor înăspri regulile.

Reclamă

Toată lumea stă în casă, doar cei care lucrează în sectoare strategice mai merg la serviciu. Mulţi şi-au pierdut locurile de muncă în perioada asta, s-au închis multe afaceri, dar premierul a promis un sprijin financiar consistent pentru cei afectaţi.

Se dau ajutoare şi pentru firme şi pentru cei care rămân fără serviciu. Şi d-aia sunt şi oamenii calmi, ştiu că au un sprijin în perioada asta ciudată”, declara Doroftei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și