Închide meniul

GALERIE FOTO | Riccardo Saponara, îndrăgostit lulea de prietena lui din România. "Abia aştept să trăim din nou aceste momente"

Antena Sport Publicat: 6 martie 2021, 13:30

GALERIE FOTO | Riccardo Saponara, îndrăgostit lulea de prietena lui din România. "Abia aştept să trăim din nou aceste momente"

Instagram Andreea Sasu

Andreea Sasu, iubita lui Riccardo Saponara

  • Riccardo Saponara are 29 de ani
  • El a jucat două sezoane la AC Milan

Originară din Paşcani, Andreea Sasu are peste 14.000 de fani pe Instagram. În ultima postare şi-a manifestat iubirea pe care i-o poartă lui Saponara. "Abia aştept să trăim din nou aceste momente", i-a răspuns fotbalistul din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De Ziua Îndrăgostiţilor, Saponara i-a luat Andreei un buchet uriaş de trandafiri. 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riccardo Saponara (@rickinara)

"Nu-mi place să vorbesc în public despre viața mea privată. Au apărut însă foarte multe ştiri, în mass-media, de când sunt fotbalist și de când sunt alături de iubita mea, Andreea Sasu, care este un model de cel mai înalt nivel. Sensibilitatea este o virtute, nu un defect. În cazul meu, a fost întotdeauna sublinitată ca şi cum ar fi o slăbiciune.

Reclamă

Din păcate, din cauza pandemiei, am vizitat foarte puțin La Spezia. Am avut imediat o impresie bună despre oraș, chiar dacă nu am văzut prea multe locuri. Locuiesc în centru, mă simt bine", a declarat Riccardo în La Nazione.

Cine este Riccardo Saponara

Riccardo Saponara are 29 de ani şi este sub contract cu Fiorentina. El este cedat în acest sezon sub formă de împrumut la Spezia. Sapponara a jucat 22 de meciuri la naţionala de tineret a Italiei. Cea mai importantă echipă din cv-ul său este AC Milan. El a îmbrăcat tricoul "diavolilor" între 2013 şi 2015. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce echipă a ieșit din cursa pentru Andrea Compagno
Liga 1 • 25 dec., 14:36
Ce echipă a ieșit din cursa pentru Andrea Compagno! Unde mai este dorit atacantul de la FCSB
Andrea Compagno, transfer surpriză în Italia
Liga 1 • 19 dec., 8:57
Andrea Compagno, transfer surpriză în Italia. Echipa care îl vrea pe atacantul de la FCSB. Cât cere Gigi Becali
Malcom Edjouma, în tricoul celor de la Bari / Profimedia Images
AntenaPLAY • 15 dec., 23:27
Spezia – Bari 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Echipa lui Malcom Edjouma, învinsă surprinzător în etapa a 17-a din Serie B
Veste uriaşă primită de Malcom Edjouma, înainte de Spezia - Bari
AntenaPLAY • 15 dec., 19:30
Veste uriaşă primită de Malcom Edjouma, înainte de Spezia – Bari! Anunţul italienilor despre fostul mijlocaş de la FCSB
Ea e românca de 33 de ani din Paşcani care i-a înnebunit pe italieni.
Diverse • 13 dec., 16:45
FOTO
Ea e românca de 33 de ani din Paşcani care i-a înnebunit pe italieni. S-a iubit cu mai multe vedete