Închide meniul
EXCLUSIV

Cinci echipe din Liga 1 au interdicţie la transferuri! CFR Cluj, probleme înainte de startul noului sezon

Publicat: 8 iulie 2024, 8:35

Reclamă
Cinci echipe din Liga 1 au interdicţie la transferuri! CFR Cluj, probleme înainte de startul noului sezon

Cinci echipe din Liga 1 au interdicţie la transferuri! CFR Cluj, probleme înainte de startul noului sezon

Darius Olaru şi Muhar, duel în CFR Cluj - FCSB - Profimedia Images

Cinci echipe din Liga 1 au interdicţie la transferuri cu doar câteva zile înainte de startul noului sezon. Ultima apărută pe listă este FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj are interdicţie la transferuri cu doar 5 zile înaintea startului noului sezon. Echipa lui Dan Petrescu a prezentat numai puţin de 8 jucători, dar încă nu îi poate înregistra.

Cinci echipe din Liga 1 au interdicţie la transferuri

CFR Cluj nu e singura echipă din Liga 1 care are interdicţie la transferuri. Petrolul, Oţelul, UTA şi FC Botoşani sunt în aceeaşi situaţie. În toate cazurile, situaţia se poate rezolva după ce se achită datoriile.

Dumitru Dragomir a dat verdictul înaintea noului sezon din Liga 1

Dumitru Dragomir a dat verdictul înaintea noului sezon din Liga 1. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este convins că FCSB a dat cea mai mare lovitură pe piaţa transferurilor. Dragomir susţine că aducerea lui Marius Ştefănescu la campioana României este transferul verii în fotbalul românesc.

Mai mult, fostul şef de la LPF este de părere că jucătorul adus vara aceasta de la Sepsi Sf. Gheorghe este la nivelul lui Florinel Coman, jucător care a ajuns deja în Qatar, acolo unde urmează să semneze cu Al-Gharafa:

Reclamă
Reclamă

„Convingerea mea este că Ștefănescu este acum la nivelul lui Florinel Coman. Este un jucător de mare perspectivă. Este transferul verii”, a declarat Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Marius Ştefănescu a debutat cu dreptul în tricoul celor de la FCSB. Fostul jucător de la Sepsi a înscris în victoria campioanei din Supercupa României, în faţa celor de la Corvinul Hunedoara.

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Marius Ştefănescu

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce FCSB a câştigat Supercupa României şi i-a stabilit preţul lui Marius Ştefănescu. Patronul roş-albaştrilor este fascinat de ceea ce a reuşit jucătorul adus cu 1.3 milioane de euro de la Sepsi.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera se aşteaptă ca Marius Ştefănescu să înscrie mai multe goluri decât Florinel Coman. Anunţă că va încasa de două ori mai mulţi bani pe Ştefănescu decât pe „Mbappe”.

„El nu va pleca sub 10 milioane, nu se va mişca de la noi. El l-a depăşit pe Coman acum. Coman driblează mai mult şi dă la poartă. Ştefănescu dă gol, nu trage la poartă. Rar sunt marii jucători care fac asta. Rafinamentul ăsta la gol nici la marii jucători nu vezi. Nu am avut jucător ca el. M-a încântat„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional”

0:16

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49 5 oct.

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29 5 oct.

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23 5 oct.

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal 3 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 4 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 5 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 6 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv
Citește și