Închide meniul
NEWS ALERT

Gică Hagi se îmbogăţeşte cu Adrian Mazilu. Crystal Palace, ofertă oficială de 8 milioane de euro pentru atacantul de 17 ani!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2023, 16:56

Gică Hagi se îmbogăţeşte cu Adrian Mazilu. Crystal Palace, ofertă oficială de 8 milioane de euro pentru atacantul de 17 ani!

Gică Hagi se îmbogăţeşte cu Adrian Mazilu

Adrian Mazilu, în timpul unui meci pentru Farul / Profimedia

Gică Hagi se îmbogăţeşte cu Adrian Mazilu, care este pe punctul de a fi transferat în Premier League. Atacantul de 17 ani, care a câştigat titlul cu Farul, a primit o ofertă oficială de la Crystal Palace. Suma este una cu adevărat uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul care a făcut un sezon impresionant sub comanda „Regelui” are o cotă de piaţă de 1.3 milioane de euro. Totuşi, poate aduce în conturile clubului de şase ori mai mulţi bani. Sunt şanse minime ca să rămâna în România.

Gică Hagi se îmbogăţeşte cu Adrian Mazilu! Crystal Palace a făcut o ofertă oficială

Potrivit fanatik.ro, Crystal Palace este dispusă să achite o sumă cuprinsă între 7 şi 8 milioane de euro pentru tânărul jucător. Roy Hodgson vrea să îl aducă la echipa care a terminat pe locul 11 în ediţia trecută din Premier League.

Gică Hagi ţine la preţ şi încearcă să obţină chiar şi mai mulţi bani. Sursa citată anterior anunţă că diferenţa între cerere şi ofertă este de 1.5 – 2 milioane de euro. Şefii lui Crystal Palace şi-ar dori totuşi să îl urmărească pe Mazilu şi în meciurile din preliminariile Champions League. Farul se duelează cu Sheriff pe 12 iulie. La meci sunt aşteptaţi trimişii clubului englez.

Mai mulți scouteri au venit să îl vadă la EURO U21 2023, dar Emil Săndoi nu l-a folosit prea mult (34 de minute). Dacă va fi vândut, Adrian Mazilu ar deveni cel mai scump jucător din istoria clubului. Răzvan Marin pleca la Standard Liege, în 2016, pentru 4.8 milioane de euro.

Reclamă

Adrian Mazilu îşi poate îndeplini visul, în cazul în care va ajunge la Crystal Palace. Chiar el reucnoştea că îşi doreşte să evolueze în Premier League.

Mă uit la meciurile din SuperLiga, la campionatul din Spania şi Anglia. Să joc în Premier League este visul meu, cel mai puternic campionat. De ce nu, sper să fac acest pas.

De mic copil, de când m-am apucat de fotbal ţineam cu Messi şi încă sunt fan Messi. M-am bucurat pentru titlul mondial. M-am uitat la toate meciurile lui, ale Argentinei.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un turneu final foarte frumos. În Premier League, toate echipele sunt bune. Nu am o formaţie preferată„, a declarat Adrian Mazilu, cu o lună în urmă.

Adrian Mazilu, urmărit de trei cluburi din Serie A

Puştiul minune al Farului este dorit şi de mai multe cluburi din Italia. Conform playsport.ro, la meciul dintre România U21 şi Spania U21, au fost prezenţi scouteri de la AS Roma, Fiorentina şi Bologna. Italienii au stat cu ochii pe Adrian Mazilu, în privinţa unui posibil transfer în Serie A.

În sezonul trecut, Adrian Mazilu a bifat 20 de meciuri pentru Farul, echipă care a luat titlul în Liga 1. Puştiul de 17 ani a reuşit să marcheze şi şapte goluri, şi să ofere un assist.

Gigi Becali nu e impresionat de Adrian Mazilu şi a anunţat că că nu îşi doreşte să îl transfere la FCSB.

Nu sunt sigur că fac faţă la noi. Mazilu, în locul lui? Poate juca în faţa lui Tavi sau a lui Coman? Niciodată în viaţa lui. Vor juca amândoi în benzi. Borza îmi place, dar nu sunt încă convins că joacă titular la noi, în locul lui Radunovic.

Dacă îl iei cu un milion, risc un milion. El vrea mai mult. Nu merită să dai două milioane şi nu ştii dacă iei 100.000. Mai aşteptăm. Eu dau un milion când cred că valorează 10 milioane de euro. Eu plătesc 10%„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și