Închide meniul

Mauricio Pochettino mută repede la PSG! Ce jucător țintește campioana Franței: ”Îl vrea neapărat”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 4 ianuarie 2021, 10:17

Mauricio Pochettino mută repede la PSG! Ce jucător țintește campioana Franței: ”Îl vrea neapărat”

profimediaimages

PSG vrea să îl transfere definitiv pe Moise Kean

Se pare că Pochettino vrea neapărat să îl transfere definitiv pe Moise Kean, atacantul împrumutat de la Everton. Chiar dacă Moise nu a avut foarte mare succes pentru englezi, el a reușit nouă goluri și o pasă decisivă în 16 meciuri jucate pentru PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În contrast, tânărul atacant a reușit doar patru goluri în 37 de meciuri jucate pentru echipa de pe Goodison Park, astfel că englezii raportează că și Everton ar fi dispusă la negocieri dacă și-ar putea recupera investiție inițială.

PSG vrea să îl cumpere pe Moise Kean, jucătorul împrumutat de la Everton

Prin urmare, campioana Franței ar fi inițiat deja discuțiile pentru un transfer definitiv, anunță cei de la Sky Sports. Tânărul italian pare și el extrem de fericit în Franța, adaptându-se foarte repede la fotbalul din Ligue 1.

"Am oportunitatea de a învăța multe lucruri de la Neymar și Mbappe. Sunt doi dintre cei mari fotbaliști ai lumii și sunt foarte fericit că îi am alături. Sunt niște lideri", declara Kean luna trecută.

Moise Kean are opt meciuri jucate pentru naționala Italiei, acolo unde a reușit să marcheze și două goluri.

Reclamă

Everton l-a transferat pe Kean de la Juventus în 2019 pentru suma de 27.5 milioane de euro. Italianul este acum cotat la 25 de milioane de euro conform transfermarkt.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și