Închide meniul

O cauză nobilă! Zlatan Ibrahimovic și Cristiano Ronaldo au purtat semne roșii pe față pentru a lupta împotriva violenței domestice

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 24 noiembrie 2020, 11:09

O cauză nobilă! Zlatan Ibrahimovic și Cristiano Ronaldo au purtat semne roșii pe față pentru a lupta împotriva violenței domestice

profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic și-a arătat solidaritatea față de mișcarea împotriva violenței domestice

Campania este condusă de organizația umanitară din Italia cunoscută sub denumirea de ”WeWorld Onlus”. Reprezentanții săi au folosit o linie roșie pentru a promova mișcarea și au inițiat sloganul ”Dă cartonaș roșu violenței!”, au anunțat cei de la The Guardian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât Zlatan Ibrahimovic cât și Cristiano Ronaldo au purtat semnul în acest weekend de Serie A. Ambele superstaruri își continuă duelul pentru titlul de golgheter al campionatului italian. 

Zlatan Ibrahimovic şochează întreaga Serie A! 

Zlatan Ibrahimovic are un sezon de renaștere la AC Milan și, la 39 de ani, a marcat de 10 ori în doar șase partide pentru echipa la care evoluează și Ciprian Tătărușanu.

El a mai reuşit o dublăşi a ajutat-o pe Milan să bată într-o deplasare infernală, la Napoli, pe San Paolo. Gennaro Gattuso l-a lăudat pe fostul său coleg de pe San Siro, din perioada 2010-2012.

Reclamă

"Milan crede în Ibra, cred 100% în ceea ce fac. Pare că e mai puternic decât era cu 10-12 ani în urmă. Aruncă centrările în faţa porţii pentru că ştiu că va ajunge la capătul lor. Noi, de cealaltă parte, am avut multe ocazii, dar nu am crezut în ele.

E vorba de mentalitate. În fotbal, trebuie să ne ajutăm unul pe celălalt, atunci când avem probleme. Sunt mulţi oameni care se comportă ca nişte profesori, care vor să te înveţe totul. Acest lucru mă doare", a spus Gattuso, citat de Sky Sport Italia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și