Închide meniul

Răzvan Burleanu, asigurări pentru echipele calificate în cupele europene. "Nu se aplică restricţii!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2020, 15:15

Răzvan Burleanu, asigurări pentru echipele calificate în cupele europene. "Nu se aplică restricţii!"

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Răzvan Burleanu a fost prezent la Guvern

Preşedintele FRF asigură că nu există niciun risc ca CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova şi FC Botoşani să piardă la "masa verde" din cauza restricţiilor cauzate de pandemie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu îi linişteşte pe granzii din Liga 1

Burleanu a dezvăluit că CFR Cluj a primit cu uşurinţă dreptul de a face deplasarea în Malta, pentru a juca împotriva celor de la Floriana.

"Chiar de săptămâna trecută, la propunerea FRF, Ministerul Tineretului şi Sportului a susţinut această modificare legislativă astfel încât să ne asigurăm că echipele româneşti pot participa în cupele europene. Atât la nivel de competiţii intercluburi cât şi la nivel de echipe naţionale. 

În momentul de faţă nu aplicăm restricţii la nivel naţional nici pentru cei care intră, nici pentru cei care părăsesc România. A fost probabil doar o problemă de comunicare, probabil n-au citit la timp modificarea legislativă la nivelul Guvernului", a declarat conducătorul Federaţiei Române de Fotbal.

Nici Mirel Rădoi sau Adrian Mutu nu au de ce să îşi facă griji. Reprezentativele României vor respecta calendarul UEFA.

Reclamă

"Am mai discutat şi despre parcursul echipelor naţionale. Ţinând cont că avem aceste meciuri în luna septembrie atât la nivel de primă reprezentativă, cât şi la nivel de naţională U21. Le-am făcut actualizări premierului şi celor doi miniştri care au participat în ceea ce priveşte situaţia din Europa, cu toate restricţiile prin care trebuie să trecem şi noi ca echipă naţională şi jucătorii noştri", a mai spus Burleanu.

Răzvan Burleanu a discutat, la Guvern, şi despre noul protocol medical care va fi aplicat în Liga 1. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și