Închide meniul

"Sunt ignoranţi!" Răzvan Lucescu, răspuns pentru critici. "În Arabia Saudită fotbalul este la un nivel mai ridicat decât în România"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2020, 6:22

"Sunt ignoranţi!" Răzvan Lucescu, răspuns pentru critici. "În Arabia Saudită fotbalul este la un nivel mai ridicat decât în România"

Profimediaimages

Răzvan Lucescu este pe primul loc în campionat cu Al Hilal

Răzvan Lucescu este în topul celor mai bine plătiţi români. Are un salariu anual uriaş, de aproximativ 4 milioane de dolari, iar primele sunt pe măsură! Numai Cosmin Olăroiu primeşte mai mult la Jiangsu Suning.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, mesaj categoric pentru contestatari

"Sunt plătit de trei ori mai mult decât primeam la grecii de la PAOK, dar nu am semnat cu Al Hilal pentru bani. Este un club mare, am participat anul trecut la Campionatul Mondial al Cluburilor şi am arătat cât de puternici suntem şi împotriva campioanelor de pe celelalte continente.

Echipele din Arabia Saudită au atras mai mulţi antrenori de diferite naţionalităţi şi au adus un plus campionatului. Sincer să fiu, fotbalul de aici este la un nivel mai ridicat decât cel din România", a declarat Răzvan Lucescu la conferinţa de presă.

Fiul lui Mircea Lucescu le-a transmis un mesaj celor care l-au criticat pentru că a plecat de la PAOK pentru a o antrena pe Al Hilal.

Reclamă

"Oricine critică decizia pe care am luat-o, de a antrena în Arabia Saudită, este o persoană ignorantă. Înseamnă că nu ştie cât de dificil este campionatul de aici. Sunt acceptaţi câte 7 stranieri în fiecare echipă, sunt aduşi pe sume uriaşe şi au o mare calitate. În acelaşi timp, jucătorii saudiţi sunt la un nivel ridicat atât fizic, cât şi tactic", a mai precizat antrenorul român.

Răzvan Lucescu a făcut tripla istorică

Tehnicianul român se numără printre cei nouă antrenori din lume care au cucerit tripla istorică: campionat, Cupă și Liga Campionilor

1. Jock Stein, cu Celtic, în 1967
2. Ștefan Kovacs, cu Ajax, în 1972
3. Guus Hiddink, cu Eindhoven, în 1988
4. Sir Alex Ferguson, cu Man. United, în 1999
5. Pep Guardiola, cu Barcelona, în 2009
6. Jose Mourinho, cu Inter, în 2010
7. Jupp Heynckes, cu Bayern, în 2013
8. Hansi Flick, cu Bayern, în 2020.
9. Răzvan Lucescu, cu Al Hilal, în 2020

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și