Închide meniul

Victoria Azarenka și Jelena Ostapenko, OUT de la Roland Garros! Bianca Andreescu, calificată în turul trei

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2024, 10:14

Reclamă
Victoria Azarenka și Jelena Ostapenko, OUT de la Roland Garros! Bianca Andreescu, calificată în turul trei

Victoria Azarenka și Jelena Ostapenko, OUT de la Roland Garros

Victoria Azarenka, în timpul unui meci/ Profimedia

Victoria Azarenka și Jelena Ostapenko sunt OUT de la Roland Garros, după înfrângerile suferite în turul secund. Bianca Andreescu, în schimb, își continuă parcursul la Grand Slam-ul parizian și s-a calificat în turul trei, Ana Kalinskaia, cu 1-6, 7-5, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana din 2019 de la US Open, ajunsă pe locul 228 în lume după ce a lipsit mai multe luni din circuit, şi-a egalat cel mai bun rezultat al său de la Paris, realizat anul trecut.

Victoria Azarenka și Jelena Ostapenko, OUT de la Roland Garros

Următoarea sa adversară va fi italianca Jasmine Paolini, numărul 15 mondial, aflată în premieră în turul al treilea pe zgura pariziană.

O serie de capi de serie au părăsit deja Openul Franţei, printre care americanca Danielle Collins, letona Jelena Ostapenko, belarusa Victoria Azarenka sau rusoaica Daria Kasatkina.

Collins, cap de serie numărul 11, a fost învinsă în turul secund de sârboaica Olga Danilovic, cu 6-7 (3/7), 7-5, 6-4. Danilovic (125 WTA) trecuse de Anca Todoni în primul tur al calificărilor, tot în trei seturi, cu 6-1, 4-6, 6-1.

Reclamă
Reclamă 4

Jelena Ostapenko, numărul 11 mondial şi campioana din 2017, a fost întrecută de daneza Clara Tauson cu 7-6 (7/4), 4-6, 6-3, după un meci în care letona a comis 11 duble greşeli, notează agerpres.ro.

Rusoaica Mirra Andreeva (17 ani) a câştigat în trei seturi duelul cu belarusa Victoria Azarenka, 6-3, 3-6, 7-5, în timp ce rusoaica Daria Kasatlina, a zecea favorită, a fost învinsă de americanca Peyton Stearns cu 7-5, 6-2. Andreeva şi Stearns vor fi adversare în turul al treilea.

Elina Svitolina, în turul 3 la Roland Garros

Jucătoarea ucraineană de tenis Elina Svitolina (19 WTA, favorită nr. 15) s-a calificat joi în turul 3 de la Roland Garros. Svitolina a trecut în două seturi, 6-4, 7-6 (7/3), de franţuzoaica Diane Parry (63 WTA).

Reclamă

Svitolina, sfertfinalistă anul trecut pe zgura pariziană, s-a impus după aproape două ore de joc. Ea a avut patru aşi şi nu a comis nicio dublă greşeală, Parry a reuşit 5 aşi şi a comis o dublă greşeală.

În runda următoare, Svitolina o va avea ca adversară pe învingătoarea din partida care le opune pe românca Ana Bogdan (64 WTA) şi rusoaica Anastasia Pavliucenkova (22 WTA, favorită nr. 20).

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și