Închide meniul

Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 aprilie 2024, 17:32

Reclamă
Ronnie OSullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat

Ronnie O'Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker

Ronnie O'Sullivan, în timpul unui meci de la Campionatul Mondial / Profimedia Images

Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker. Britanicul vrea să câştige cel de al optulea Campionat Mondial de snooker, ceea ce ar fi un record absolut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stephen Hendry deţine şi el 7 Campionate Mondiale. Spre deosebire de Hendry, Ronnie O’Sullivan se află într-o formă extraordinară. Hendry s-a întors şi el în lumea snookerului în 2020, după ce se retrăsese în 2012, dar a jucat foarte puţin de atunci. Anul acesta nu a participat la calificările pentru Campionatul Mondial.

Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat”

Dacă nu jucam snooker, probabil l-aș fi provocat pe Lewis Hamilton pe o pistă de Formula 1. Cred că îi puteam face față, pentru că sunt destul de deștept într-o mașină. Eram chiar talentat pentru a fi un pilot bun. Cu siguranță aș fi fost campion mondial într-un sport cu motor. Nu mă îndoiesc de asta”, a declarat Ronnie O’Sullivan, citat de eurosport.ro.

O’Sullivan, care umple arenele de snooker la mai toate meciurile sale, s-a comparat cu compatrioţii săi Lewis Hamilton şi Tyson Fury. Hamilton are 7 titluri de campion mondial în Formula 1.

Pe măsură ce îmbătrânește, este greu pentru cineva să fie în fruntea oricărui sport. Sper că oamenii mă apreciază doar pentru felul în care joc snooker. Dacă este pentru personalitatea mea, sunt un tip normal, sunt un introvertit. Cred că trebuie să fii un personaj puternic pentru a trece prin ceea ce am trecut eu la masă, fiind într-un sport competitiv. Lewis Hamilton și Tyson Fury trebuie să aibă caractere puternice”, a subliniat „Racheta”.

Reclamă

AntenaGroup deţine drepturile de televizare ale Formulei 1 pentru următorii trei ani. Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se văd în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Ultima cursă de Formula 1 a fost cea de duminică, din China. Marele Premiu al Chinei a fost transmis în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Cursa a fost câştigată de Max Verstappen, care conduce autoritar în clasamentul piloţilor.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă 4 / 0/3

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și