Închide meniul
Foto

Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă

Publicat: 25 aprilie 2024, 17:18

Reclamă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă

Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor!

George Puşcaş şi Alexandra Stan, distrându-se în Mykonos / colaj Instagram

Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Cântăreaţa este recunoscută pentru apariţiile ei excentrice pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Stan a interpretat o melodie, în timp ce purta o bluză fără sutien, şi i-a întrebat pe urmăritori dacă să o lanseze.

Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor!

Să lansez piesa asta superbă? Sau nu? Scrieţi în comentarii!”, şi-a întrebat Alexandra Stan fanii, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastan)

Alexandra Stan s-a distrat cu George Puşcaş pe „Insula Miliardarilor”, Mykonos. Ea a negat însă că a avut o relaţie cu atacantul naţionalei.

Reclamă

Chiar dacă ea şi Puşcaş s-au îmbrăţişat şi au fost foarte apropiaţi în Mykonos, ba chiar ea a purtat în vară tricoul de la naţională al lui Puşcaş într-o poză postată pe reţelele sociale, Alexandra Stan a negat că ei au format, la un moment dat, un cuplu.

Nu am fost niciodată cu fotbalul, nu am nicio treabă. Oamenii cu care petrec eu timp sunt din echipa mea. Pușcaș nu m-a căutat niciodată. Am ieșit o singură dată în vară cu el, cu mai mulți prieteni, într-o conjunctură, ca amici. Eu sunt cu treaba mea, el cu a lui. Eu nu-s focusată pe așa ceva”, a declarat Alexandra Stan pentru cancan.ro despre George Puşcaş.

Alexandra Stan este recunoscută pentru apariţiile provocatoare pe reţelele sociale. Pentru pozele incendiare postate pe reţelele de socializare Alexandra Stan a fost şi lăudată, dar şi criticată intens de anumiţi internauţi.

Reclamă 4 / 0/3

„Am venit obosită din vacanţă”

Am venit obosită din vacanță, dar m-am dus acasă, am stat frumos la mine în apartamentul meu. Acolo mă relaxez eu cel mai mult. Acolo mă așteaptă și pisica mea, Miau.

E ca și copilul meu. Când plec câteva zile, dacă plec o săptămână, o las la un hotel. Am două prietene aici în București care au un hotel de animale și sunt vecine cu mine așa că o duc frumos la ele. Dar când plec o zi, două, o las acasă că nu face nimic. O las în apartament”, spunea Alexandra Stan pentru ego.ro după vacanţa din Mykonos.

„Am mâncat mult şi mă îngrăşaşem”

Când am fost în Canare chiar am mâncat mult și mă îngrășasem așa la mâini, la picioare. De când am revenit în țară am avut vreo două zile în care am mâncat super puțin, adică aseară am mâncat o salată, doar o salată, iar astăzi nu am mâncat nimic. Nu mai fac rău când îmi este foame. M-am obișnuit.

Eu pot să mă motivez. Dacă știu că am treabă, am de filmat sau ceva, vreo 3-4 zile nu mănânc. Țin fasting și mănânc foarte puțin. Nu este sănătos, nu îndemn pe nimeni să facă asta, dar ca să dau surplusul ăla, supun corpul la un stres mai mare și apoi treptat încep și introduc așa o masă, două. Dar tot țin fasting, adică fastingul este lege la mine. Lege”, mărturisea Alexandra Stan pentru sursa citată.

Alexandra Stan suferă de o boală incurabilă

Alexandra Stan suferă de o boală incurabilă. Artista a fost diagnosticată cu tiroidită Hashimoto autoimună.

Alexandra Stan a vorbit despre dieta pe care o ţine pentru ca lucrurile să fie sub control. Totodată, ea trebuie să urmeze un tratament.

Aveam 10 kilograme în plus atunci când m-am întors din America. Mă îmbolnăvisem de glandă și eram dereglată total. Eu am tiroidită Hashimoto autoimună, dar reușesc s-o țin în frâu în ultima vreme.

Reclamă

Nu consum gluten, lactate, zahăr, soia, alcool, mai deloc. Cafeaua la fel, mai puțin, doar una de dimineața, înainte beam 3-4 cafele pe zi. Eu cred totuși că medicamentul e baza. E foarte riscant să te bazezi doar pe alimentație.

Iau Euthyrox de 50 mg, atât am luat de la început, nu-l înterup că nu vreau să risc”, declara Alexandra Stan pentru click.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și