Închide meniul
Foto

Ce i-a putut spune Mihai Stoica fiicei sale despre tânărul cu care aceasta s-a întâlnit! Teodora a luat imediat o decizie!

Publicat: 24 mai 2024, 9:11

Reclamă
Ce i-a putut spune Mihai Stoica fiicei sale despre tânărul cu care aceasta s-a întâlnit! Teodora a luat imediat o decizie!

Ce i-a putut spune Mihai Stoica fiicei sale despre tânărul cu care aceasta s-a întâlnit!

Teodora Stoica şi tatăl ei, Mihai Stoica / Instagram

Teodora Stoica a mărturisit ce discuţie a avut cu tatăl ei despre tânărul cu care s-a întâlnit o singură dată. Iată ce i-a putut spune Mihai Stoica fiicei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodora a dezvăluit că obişnuieşte să îşi ducă prietenii să îi cunoască părinţii chiar dacă nu are o relaţie de multă vreme. În acest caz, ea a spus că nu se va mai întâmpla nimic cu băiatul respectiv.

Ce i-a putut spune Mihai Stoica fiicei sale despre tânărul cu care aceasta s-a întâlnit! Teodora a luat imediat o decizie!

M-am văzut săptămâna trecută cu un băiat și i-am povestit. Mi-a spus că nu îl cunoaște… (n.r.: face referire la tatăl său). I-am explicat că ne-am văzut o dată, nu are cum să îl cunoască. După, i-am povestit mamei și mi-a spus: ‘Păi dacă așa l-ai obișnuit’. Uneori strică prea multă prietenie. Legat de faptul că așa i-am obișnuit, când ieșeam cu cineva, chiar dacă nu era serios, îl aduceam să îi cunoască. Mai erau și meciuri și atunci când vorbești cu cineva, automat îl inviți… Îl vedea tata”, a declarat Teodora Stoica pentru spynews.ro.

Nu s-a întâmplat nimic cu băiatul de săptămâna trecută, nu se știe dacă ne vom vedea în continuare… Sigur nu”, a concluzionat Teodora Stoica.

Teodora Stoica a dezvăluit că, în general, Mihai Stoica nu are lucruri bune de spus despre băieţii pe care ea îi arată tatălui său. „Eu îl implic pe tatăl meu. Îi spun: ‘Uite, vorbesc cu băiatul acesta, cum ți se pare?’ Şi el îmi spune: ‘Groaznic’. În general este de rău, dar uneori este și de bine”, a mai declarat Teodora, pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

Teodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate”

Teodora Stoica a postat imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica. Fiica lui „MM” Stoica a sărbătorit alături de tatăl ei cucerirea titlului de către FCSB.

Teodora Stoica a văzut meciul din lojă, tatăl ei fiind aproape de ea. În finalul partidei care a decis titlul, Teodora Stoica l-a ţinut de mână pe tatăl ei.

Un vis devenit realitate”, a scris Teodora Stoica pe Instagram, în descrierea imaginilor foto şi video de la meciul cu Farul, ce a decis campioana României.

Reclamă

FCSB a învins-o cu 2-1 pe Farul, cucerind primul titlu de campioană după o pauză de 9 ani. Deja campioni, „roş-albaştrii” au pierdut următoarele trei meciuri, cu Universitatea Craiova, CFR Cluj şi Rapid Bucureşti.

La meciul cu CFR Cluj, disputat pe Arena Naţională, jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous au primit medaliile de campioni şi trofeul Ligii 1. A urmat o plimbare cu autobuzul deschis în Capitală. Pe Arena Naţională, la meciul de sărbătoare cu CFR Cluj, au fost prezenţi 55.000 de oameni, partida fiind sold-out. A fost sărbătoare după joc, numeroşi fani ai „roş-albaştrilor” ieşind pe străzile Capitalei pentru a celebra alături de fotbalişti primul titlu după o pauză de 9 ani.

FCSB se pregăteşte pentru duelurile din Liga Campionilor. Gigi Becali a stabilit deja obiectivul: vrea ca echipa lui să prindă grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi. Becali a rezolvat şi primele transferuri de Ligă: David Kiki şi Daniel Popa.

 

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:54

Slovenia – Danemarca LIVE TEXT (19:00). Primul meci al Grupei C de la EURO 2024. Echipele probabile

15:45

LIVE TEXTPolonia – Olanda 0-0. Lewandowski, accidentat, e pe banca de rezerve

15:39

Serbia – Anglia, LIVE TEXT, 22:00. Candidata la trofeu debutează la EURO 2024! Meci dificil pentru Harry Kane şi Jude Bellingham

15:36

Denis Drăguş şi George Puşcaş, analizaţi de englezi la EURO 2024! Verdictul dat în atac înainte de România – Ucraina

15:13

Florin Manea a anunţat transferul lui Denis Drăguş: „Suntem înţeleşi, va evolua acolo”

15:02

Andy Murray merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Anunţul făcut de britanici

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și