Închide meniul
Foto

Acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan a oferit o replică dură: „Asta nu înţeleg oamenii!”

Publicat: 15 iunie 2024, 18:17

Reclamă
Acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan a oferit o replică dură: „Asta nu înţeleg oamenii!”

Acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan a oferit o replică dură

Andreea Bălan şi Victor Cornea împreună / Instagram

După ce a fost acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan a oferit imediat o replică dură. Artista a transmis că prezenţa ei îl ajută pe tenismen în cadrul turneelor la care participă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bălan şi Victor Cornea formează un cuplu de mai bine de un an. Cei doi sunt de nedespărţit şi artista îl însoţeşte la mai multe turnee pe partenerul ei.

Acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan a oferit o replică dură imediat

Andreea Bălan a transmis că sportivii au nevoie de susţinerea familiei şi a apropiaţilor, în timpul turneelor la care participă. Artista a transmis că mulţi oameni nu înţeleg această nevoie a sportivilor, motiv pentru care apar comentariile negative.

„De multe ori eu pot fi foarte agitată și trebuie să-mi oferi acel echilibru, liniște. Erau comentarii, care sunt din partea unor oameni care nu știu ce înseamnă să fii sportiv de performanță, turnee. Toți sportivii care sunt în top își cară familiile după ei, pentru că au nevoie ca în loja lor să fie familie, ei se încarcă de aici. Asta nu înțeleg oamenii, prezența mea îl ajută foarte mult. Sunt turnee la care el e singur”, a declarat Andreea Bălan, în cadrul unui podcast.

De asemenea, Andreea Bălan a oferit detalii şi despre începutul poveştii ei de dragoste cu Victor Cornea. Aceasta a transmis că şi-a dorit încă de la început o relaţie serioasă cu tenismenul român.

Reclamă
Reclamă

„Eu m-am rugat foarte, foarte mult pe iarbă, în curte, meditam. Când am simțit cu adevărat că mi-am schimbat energia, atunci a venit Victor, eu știam că e pe aproape. Pur și simplu mi-a scris pe Instagram la un filmuleț de spiritualitate și i-am spus „Mulțumesc”. Mi-a spus că joacă tenis, nu am știut și am simțit că e altceva. Eu vizualizam așa în minte. Am vorbit la telefon, ne-am văzut pe video și am avut timp să ne cunoaștem. Am știut amândoi ce vrem, el fiind sportiv de performanță nu mai are timp să filtreze, eu eram sătulă de băieți care vor doar să iasă la o întâlnire cu mine”, a mai spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan, adevărul din spatele relaţiei cu Victor Cornea

Andreea Bălan a dezvăluit adevărul din spatele relaţiei cu Victor Cornea. Solista în vârstă de 39 de ani a declarat că iubitul ei, cu nouă ani mai tânăr, o inspiră în carieră şi se simte extrem de fericită alături de el.

„Se regăsesc fanii în mine! Am fost fericită să văd că publicul, în general, se bucură pentru o reușită de-a mea! Ei au interpretat că m-aș fi căsătorit în urma acelor badge-uri.

Reclamă

Pentru mine este destul de amuzant pentru că la fiecare turneu sunt trecută altfel, soție, antrenoare, terapeut de fizio sau player guest. Urmează să merg la Roland Garros, Wimbledon și US Open, sunt curioasă ce surpriză o să îmi facă și ce o să treacă pe badge.

Da, normal! (n.r. Victor Cornea este primul care ascultă melodiile) Îi și spun: „Vezi că este despre tine!”. Apoi mai vin cu una, îi zic același lucru! Ulterior, mai adaug o piesă și explic: „Tot despre tine este!”, a declarat Andreea Bălan, conform ego.ro.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:25

„Toată lumea vorbeşte!” Verdict despre viitorul lui Răzvan Lucescu la PAOK! Ce a spus un fost jucător român al campioanei Greciei

22:15

VideoAlexander Albon şi Oliver Bearman, accident în primul antrenament al Marelui Premiu al Mexicului! Ambii piloţi, out din FP1

22:05

LIVE VIDEOPrimul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului e ACUM în AntenaPLAY! Programul complet

21:58

Naţionala feminină a României, învinsă dramatic de Polonia în play-off-ul de calificare la WEURO 2025

21:10

„Era pur şi simplu ridicol!” Cornel Dinu a distrus un jucător de la FCSB, după eşecul categoric cu Rangers

21:05

Gigi Becali, avertisment pentru Marius Şumudică, înainte de FCSB – Rapid: „Îi pregătesc o mică surpriză”

1 Pep Guardiola, uluit de golul de pe altă planetă al lui Erling Haaland: „Nu e normal pentru o fiinţă umană” 2 Răzvan Lucescu şi-a aflat pedeapsa după scandalul de la derby-ul cu AEK! Sancţiune dură pentru antrenorul român 3 Anunț important pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă, făcut de patronul de la Parma: „Sunt bucuros să vă anunț!” 4 Rangers – FCSB 4-0! Campioana României, umilită pe Ibrox. Prima înfrângere a roş-albaştrilor în Europa League 5 Controversă uriașă în Rangers – FCSB! Golul lui Miculescu, anulat în mod uluitor! Ce s-a întâmplat după gafa lui Butland 6 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!”
Citește și