Închide meniul
Foto

Acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan a oferit o replică dură: „Asta nu înţeleg oamenii!”

Publicat: 15 iunie 2024, 18:17

Reclamă
Acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan a oferit o replică dură: „Asta nu înţeleg oamenii!”

Acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan a oferit o replică dură

Andreea Bălan şi Victor Cornea împreună / Instagram

După ce a fost acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan a oferit imediat o replică dură. Artista a transmis că prezenţa ei îl ajută pe tenismen în cadrul turneelor la care participă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bălan şi Victor Cornea formează un cuplu de mai bine de un an. Cei doi sunt de nedespărţit şi artista îl însoţeşte la mai multe turnee pe partenerul ei.

Acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea, Andreea Bălan a oferit o replică dură imediat

Andreea Bălan a transmis că sportivii au nevoie de susţinerea familiei şi a apropiaţilor, în timpul turneelor la care participă. Artista a transmis că mulţi oameni nu înţeleg această nevoie a sportivilor, motiv pentru care apar comentariile negative.

„De multe ori eu pot fi foarte agitată și trebuie să-mi oferi acel echilibru, liniște. Erau comentarii, care sunt din partea unor oameni care nu știu ce înseamnă să fii sportiv de performanță, turnee. Toți sportivii care sunt în top își cară familiile după ei, pentru că au nevoie ca în loja lor să fie familie, ei se încarcă de aici. Asta nu înțeleg oamenii, prezența mea îl ajută foarte mult. Sunt turnee la care el e singur”, a declarat Andreea Bălan, în cadrul unui podcast.

De asemenea, Andreea Bălan a oferit detalii şi despre începutul poveştii ei de dragoste cu Victor Cornea. Aceasta a transmis că şi-a dorit încă de la început o relaţie serioasă cu tenismenul român.

Reclamă
Reclamă 4

„Eu m-am rugat foarte, foarte mult pe iarbă, în curte, meditam. Când am simțit cu adevărat că mi-am schimbat energia, atunci a venit Victor, eu știam că e pe aproape. Pur și simplu mi-a scris pe Instagram la un filmuleț de spiritualitate și i-am spus „Mulțumesc”. Mi-a spus că joacă tenis, nu am știut și am simțit că e altceva. Eu vizualizam așa în minte. Am vorbit la telefon, ne-am văzut pe video și am avut timp să ne cunoaștem. Am știut amândoi ce vrem, el fiind sportiv de performanță nu mai are timp să filtreze, eu eram sătulă de băieți care vor doar să iasă la o întâlnire cu mine”, a mai spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan, adevărul din spatele relaţiei cu Victor Cornea

Andreea Bălan a dezvăluit adevărul din spatele relaţiei cu Victor Cornea. Solista în vârstă de 39 de ani a declarat că iubitul ei, cu nouă ani mai tânăr, o inspiră în carieră şi se simte extrem de fericită alături de el.

„Se regăsesc fanii în mine! Am fost fericită să văd că publicul, în general, se bucură pentru o reușită de-a mea! Ei au interpretat că m-aș fi căsătorit în urma acelor badge-uri.

Reclamă

Pentru mine este destul de amuzant pentru că la fiecare turneu sunt trecută altfel, soție, antrenoare, terapeut de fizio sau player guest. Urmează să merg la Roland Garros, Wimbledon și US Open, sunt curioasă ce surpriză o să îmi facă și ce o să treacă pe badge.

Da, normal! (n.r. Victor Cornea este primul care ascultă melodiile) Îi și spun: „Vezi că este despre tine!”. Apoi mai vin cu una, îi zic același lucru! Ulterior, mai adaug o piesă și explic: „Tot despre tine este!”, a declarat Andreea Bălan, conform ego.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:56

Olanda – Franța LIVE TEXT 22:00. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Echipele probabile

13:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Ianis Hagi, mesaj direct pentru contestatari: „Azi faci ceva, mâine nu mai ești!”

13:19

David Popovici a „şocat” lumea întreagă după timpul fabulos din finala de la 100 de metri: „Este o situaţie înspăimântătoare!”

13:18

Polonia – Austria LIVE TEXT (19:00). Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”. Echipele probabile

13:12

LIVE VIDEOEtapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Spaniei e LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Paul Aron, cel mai rapid din antrenament

12:15

Albion Rrahmani și-a decis viitorul! Un om din interior a dat toate cărțile pe față: „Asta mi-a spus!”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și