Închide meniul
Foto

Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat peste cap de româncă. A asaltat-o cu mesaje!

Publicat: 13 iunie 2024, 22:15

Reclamă
Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat peste cap de româncă. A asaltat-o cu mesaje!

Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat peste cap de româncă

Alina Vidican, alături de Claude Senhoreti / Colaj Instagram

Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican s-a descătuşat pe reţelele sociale. Pilot de curse, Claude Senhoreti a asaltat-o cu mesaje de dragoste pe actuala soţie. Cei doi s-au căsătorit în 2021, după doi ani de relaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican (39 de ani) a fost căsătorită cu fostul patron al lui Dinamo între 2011 şi 2016. După divorţul de Cristi Borcea, fostul fotomodel s-a stabilit în Miami şi şi-a refăcut viaţa cu Senhoreti.

Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat peste cap de soţia româncă

De origine braziliană, pilotul care are şi un succes uriaş în afaceri a sărbătorit Valentine’S Day după data la care o fac conaţionalii săi (n.r. 12 iunie). A postat pe reţelele sociale mai multe imagini în care apare lângă Alina Vidican (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), iar fiecare dintre acestea a fost însoţită de un mesaj de dragoste.

La mulţi ani de ziua îndrăgostiţilor. Te iubesc mult! Eşti partenera mea în toate„, a transmis Claude Senhoreti pe Insta Story.

Claude îi face toate poftele româncei, care se „scaldă” în lux. Alina Vidican este răsfăţată cu cadouri scumpe! În ziua nunţii, fosta soție a lui Cristi Borcea a primit un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge până la 450.000 de dolari. Senhoreti are o firmă care vinde bolizi de lux şi au apărut informaţii că este mai bogat decât Cristi Borcea.

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Borcea a pus capăt căsniciei cu Vidican în 2016, moment în care trăia deja o poveste de iubire cu Valentina Pelinel. Cu doi ani înainte, „Leonidas” primise o condamnare de 6 ani și 4 luni în „Dosarul Transferurilor”.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Melissa Borcea locuieşte într-o casă de 3 milioane de euro

Melissa Borcea studiază chiar în Miami şi are o relaţie excelentă cu Alina Vidican şi cu fraţii ei vitregi. Cristi Borcea a dezvăluit că toate bunurile pe care le avea în Statele Unite au ajuns pe numele copiilor.

Reclamă

Mihaela are casă, are toate cele pe care le-am făcut. I-am lăsat foarte multe și Mihaelei. Dar Alina casa… este pe numele copiilor. Eu asigur toate condițiile, absolut tot. Cu Valentina am separare de bunuri. Și tot ce am luat copiilor, apartamente unde au chirii, sunt pe numele copiilor. Doar pe numele copiilor.

Știi de ce? În momentul în care dai femeilor, eu având mai multe și mai mulți copii… după un timp, ele cred că li se cuvine. Nu sunt mulțumite să spună: ‘Doamne ajută, ce ne-a dat, ce condiţii și cum ne-a ținut’. Nu! Mai bine nu. Mai bine copiilor! Eu am vorbit cu Valentina și mi-a spus că pe ea nu o interesează. Am luptat amândoi, am trecut prin momente grele, a fost lângă mine în momente grele și am făcut separare de bunuri la început.

Melissa învaţă la facultate în America. Valentina a plecat cu Milan şi a stat la Melissa acasă. Copiii dorm împreună, se iubesc mult. Eu aveam un penthouse pe malul oceanului şi casa care le-am făcut-o cadou copiilor. Valorează în jur de 3 milioane de euro. În ea stau şi acum„, a declarat Cristi Borcea la podcastul „Tare de Tot”.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:25

LIVE VIDEODavid Popovici luptă pentru semifinalele probei de 100 metri liber ACUM, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

10:08

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

9:41

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina! Primul român care reuşeşte asta, după Gică Hagi

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și