Închide meniul
Foto

Adrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului”

Alex Ioniță Publicat: 17 mai 2024, 18:19

Reclamă
Adrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului”

Adrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo!

Cristiano Ronaldo și Adrian Mutu / Facebook

Adrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! „Briliantul” i-a făcut un cadou uluitor băiatului său, care a împlinit vârsta de 7 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Adrian Mutu se află în Arabia Saudită, acolo unde va urmări duelul dintre Al-Nassr și Al-Hilal. Alături de el este și Tiago, fiul său, care nu va uita această vacanță!

Adrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo!

Cu ocazia zilei de naștere a lui Tiago, Adrian Mutu i-a contactat pe oficialii lui Al-Nassr și a stabilit o întâlnire cu Cristiano Ronaldo!

Superstarul lusitan a făcut o serie de fotografii alături de Adrian Mutu și de Tiago, iar mai apoi i-a oferit puștiului un tricou semnat.

VEZI IMAGINI CU ADRIAN MUTU, TIAGO ȘI CRISTIANO RONALDO ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Reclamă
Reclamă 4

„Vizitez Arabia Saudită, iar astăzi am mers la Al-Nassr. Atunci când fiul meu a împlinit vârsta de 7 ani i-am promis că, dacă va fi cuminte, îi voi face cunoștiință cu legenda fotbalului mondial Cristiano Ronaldo.

Astăzi, acel vis a devenit realitate! Îți mulțumesc, prietene, pentru bunătate! În această seară vom vedea împreună derby-ul cu Al Hillal”, a scris Adrian Mutu, pe Facebook.

Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”

Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic. Antrenorul român, liber de contract după despărţirea de CFR Cluj, a ajuns în Arabia Saudită, acolo unde a urmărit antrenamentele celor de la Al-Shabab.

Reclamă

Acolo evoluează şi Ivan Rakitic, fostul star al Barcelonei. Mutu s-a fotografiat cu vicecampionul mondial din 2018 şi le-a mulţumit celor din cadrul clubului pentru ospitalitate.

Mutu a fost invitat la Al-Shabab de Domenico Teti, directorul sportiv al clubului din Arabia Saudită. El le-a mulţumit şi preşedintelui formaţiei, dar şi antrenorului Vitor Pereira, cel care le-a mai antrenat pe FC Porto, Olympiacos, Fenerbahce, 1860 Munchen, Corinthians sau Flamengo înainte de a ajunge la Al-Shabab.

„În timp ce vizitez Arabia Saudită, am fost ieri la clubul. A fost o plăcere să mă revăd cu prietenul meu, legenda Croaţiei, Ivan Rakitic.

Îi mulţumesc pentru invitaţie directorului sportiv Domenico Teti şi preşedintelui clubului pentru primirea călduroasă. Bineînţeles, îi mulţumesc şi antrenorului Victor Pereira pentru că m-a lăsat să urmăresc antrenamentul. A fost o experienţă frumoasă. Mult succes la meciul de astăzi şi în viitor”, a scris Adrian Mutu, pe Facebook.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:20

„Locul doi trebuie să fie al nostru!” Adrian Mutu ştie care sunt atuurile naţionalei, înainte de debutul la EURO 2024

21:00

Serbia – Anglia, LIVE TEXT, 22:00. Harry Kane şi Jude Bellingham, titulari. Echipele de start

20:50

Slovenia – Danemarca 1-1. Eriksen a marcat după o fază de senzaţie, dar Janza i-a stricat bucuria. Remiză în Grupa C

20:48

Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis de Inter! Italienii au luat hotărârea finală. Ce se întâmplă cu portarul român

20:47

OFICIAL | Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo! Mijlocaşul a semnat cu FCU Craiova

20:44

România – Ucraina LIVE TEXT, luni, 16:00! „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și