Închide meniul
Foto

Miodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2024, 22:40 / Actualizat: 27 mai 2024, 0:04

Reclamă
Miodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”

Miodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere cu ce a urmărit de poliţie la 3 dimineaţa

Antena Sport

Miodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa. Totul s-a întâmplat după meciul de retragere al Generaţiei de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poliţia l-a descoperit cu alcoolemie pe fostul mare internaţional român şi i-au suspendat permisul pe o perioadă de 90 de zile. Belodedici a dat detalii despre ce s-a întâmplat în momentul în care a fost oprit de poliţie. Informaţia a fost publicată, iniţial, de hotnews.ro.

Miodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a urmărit de poliţie la 3 dimineaţa

”M-au oprit când am ieșit de la restaurant, de la petrecere. Am plecat pe la 3 și ceva. Au venit după mine și m-au oprit. Au stat acolo și au așteptat la pândă. M-au urmărit cu mașina Poliției, cu girofar, cam 100 de metri din spate.

Am băut două șprițuri cu băieții. După ce am fost oprit de Poliție, m-au pus să suflu și am ieșit cu alcoolemie 0,08. Îți dai seama ce beat erau eu? Sigur, e contravenție…
Am fost dus la Poliție, m-au ținut două ore acolo, mi-au scos sânge… Le-am spus că nu sunt beat, că pot sta și într-un picior. Și mi-au luat carnetul pentru 90 de zile”, a declarat Miodrag Belodedici pentru libertatea.ro.

Unica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său

Unica fiică a lui Miodrag Belodedici a avut o revedere emoţionantă cu tatăl său. Zandalee este de o frumuseţe uimitoare. Zandalee a fost prezentă pe Arena Naţională la meciul de retragere al Generaţiei de Aur.

Reclamă
Reclamă 4

Zandalee Belodedici l-a văzut pentru prima dată în viaţă de pe stadion pe tatăl său pe terenul de fotbal. Zandalee, fiica lui Miodrag Belodedici din prima căsătotorie, este de o frumuseţe uimitoare. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU FIICA LUI BELODEDICI)

„Sunt foarte mândră de el, e prima dată când am venit să îl văd la stadion şi mă simt foarte mândră. (n.r. – S-a lăsat cu lacrimi?) Da, eu cred că da! Era foarte emoţionat, foarte nervos, acum cred că e fericit că au şi câştigat, e ultima dată. Da, a fost prima dată când l-am văzut jucând faţă în faţă! L-am mai văzut pe video, dar eram prea mică. A jucat tot timpul bine”, a spus Zandalee Belodedici în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:06

Romelu Lukaku, două goluri anulate în meciul Belgia – Slovacia 0-1! Partidă de coşmar pentru superstarul belgian

20:57

Cum arată clasamentul în grupa României, după victoria uriaşă cu Ucraina şi şocul suferit de belgieni cu Slovacia

20:53

VIDEONicolae Stanciu nu a uitat de critici după victoria fantastică împotriva Ucrainei: „Nu ne mai jigniţi”

20:45

LIVE SCOREBelgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR

20:41

„Golurile primite?” Ce explicaţii a găsit Andriy Lunin, după umilinţa suferită cu România: „Putem învinge astfel de echipe”

20:15

VIDEODenis Popescu şi Aissia Prisăcariu, în finale la CE de înot de la Belgrad, competiţie ce este exclusiv în AntenaPLAY

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și