Închide meniul
Foto

„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă

Publicat: 3 mai 2024, 10:48

Reclamă
„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă

Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă

Marius Şumudică şi Sarah Şumudică / Colaj Profimediaimages/Instagram

Fiica lui Marius Şumudică a făcut o şedinţă foto spectaculoasă, iar imaginile postate pe reţelele sociale s-au viralizat imediat. Sarah Şumudică le-a aprins imaginaţia fanilor săi cu o apariţie electrizantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Șumudică are 22 de ani și a studiat Facultatea de Drept. Născută în Portugalia, în perioada în care tatăl ei juca pentru Maritimo Funchal, Sarah este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fiica lui Marius Şumudică, Sarah Şumudică, a făcut o şedinţă foto spectaculoasă

Fiica antrenorului care este dorit de Dan Şucu pe banca Rapidului are peste 12.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. Acolo a şi postat imagini dintr-o şedinţă foto făcută la Palatul Mogoşoaia. Îmbrăcată într-o rochie roz, Sarah a făcut senzaţie, iar comentariile au fost pe măsură.

Wow, wow, wow!„, i-a transmis un urmăritor. Fotografiile au primit imediat zeci de aprecieri.

Sarah a locuit în Turcia, în perioada în care tatăl său a pregătit-o pe Gaziantep. Ea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un fost fotbalist. Alexandru Mitracu este cel care i-a furat inima tinerei. Iubitul fiicei lui „Şumi” a fost junior la Dinamo şi Benfica, evoluând pentru echipa de U19 a „câinilor”.

Reclamă

Pe lângă Sarah, Marius Şumudică şi soţia lui, Liliana, mai au împreună şi un băiat, pe nume Marius Şumudică Jr. Acesta colaborează cu tatăl lui, fiind în staff-ul echipelor pe care „Şumi” le antrenează.

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu

Marius Şumudică a avut o întâlnire cu Dan Şucu. La final, el a evitat să spună, concret, dacă discuţiile se vor concretiza şi va deveni antrenorul Rapidului. Şumudică a precizat că Şucu nu doreşte decât binele echipei.

E adevărat, m-am văzut cu domnul Șucu. A fost o întâlnire pozitivă! Nu pot și nici nu vreau să intru în amănunte, respect faptul că domnul Șucu a dorit să mă cunoască personal. Dacă vreți alte detalii, vă rog să discutați cu domnia sa…

Reclamă 4 / 0/3

Pot să vă spun doar atât, a fost o oră și jumătate extrem de plăcută, în care am discutat cu un om care nu dorește decât binele Rapidului. Nu se gândește decât la binele Rapidului, cum să formeze un club la standarde occidentale, la standarde europene pentru fanii din Giulești!

Bineînțeles, este de notorietate, nu mai trebuie să repet asta, Rapidul este forever în sufletul meu… Le doresc multă baftă și lui Lobonț, și echipei, să câștige cu CFR-ul și să spere în continuare la Europa. Vedem zilele următoare dacă se va și concretiza ceva, cel mai bine ar fi să discutați cu patronul echipei, cu domnul Șucu”, a spus Marius Şumudică la fanatik.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și