Închide meniul

Fernando Alonso a fost la un pas să semneze cu Red Bull! Motivul pentru care a picat totul: „Nu cred că ar accepta asta!”

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2024, 15:14

Reclamă
Fernando Alonso a fost la un pas să semneze cu Red Bull! Motivul pentru care a picat totul: „Nu cred că ar accepta asta!

Fernando Alonso a fost la un pas să semneze cu Red Bull

Fernando Alonso/ Profimedia

Fernando Alonso a fost la un pas să semneze cu Red Bull. Helmut Marko, consultantul echipei austriece, a dezvăluit motivul pentru care mutarea a picat, în cele din urmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fernando Alonso a ales să semneze prelungirea contractului cu Aston Martin, astfel că nu va schimba echipa în sezonul viitor.

Fernando Alonso a fost la un pas să semneze cu Red Bull

Helmut Marko a dezvăluit negocierile purtate cu Fernando Alonso, chiar înaintea Marelui Premiu de la Monaco. Consultantul de la Red Bull a declarat că ibericul nu a fost adus la echipă, deoarece nu s-ar fi înţeles cu Max Verstappen, campionul mondial en-titre.

Marko a declarat că Verstappen şi Alonso sunt din generaţii diferite, astfel că ar fi fost dificil de gestionat relaţia celor doi, din cadrul echipei.

„Au existat discuţii. Dar în ceea ce îl priveşte pe Max, un mediu de lucru armonios este foarte important şi cred că nu ar fi fost cazul cu Alonso. Cred că ar fi foarte dificil pentru o echipă. Alonso ar fi cel mai în vârstă campion mondial din echipă, Max cel mai tânăr, şi sunt generaţii diferite.

Reclamă
Reclamă 4

Nu cred că Alonso ar accepta să urce într-un simulator în avion, chiar după un Mare Premiu. Deci sunt două personalităţi opuse, ambii piloţi foarte buni. Când vine vorba de rapiditate, niciunul dintre ei nu este deloc modest. Ar fi foarte, foarte dificil pentru o echipă să ducă această relaţie într-o direcţie pozitivă”, a declarat Helmut Marko, citat de marca.com.

Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco se desfăşoara în perioada 24-26 mai. Cursa va fi live, duminică, de la 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin

Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin. Dublul campion mondial va continua în Formula 1, după ce a semnat un nou contract, până la finalul anului 2026. Înaintea Marelui Premiu al Chinei, el a vorbit despre planurile sale de viitor.

Reclamă

Fernando Alonso a dezvăluit că sunt şanse mari ca acesta să fie ultimul său contract în Formula 1 şi că Aston Martin are toate şansele să devină o echipă puternică, mai ales după 2026:

„Nu e niciodată uşor când trebuie să iei o decizie ca asta, mai ales pentru mine, tinând cont că este, probabil, ultimul meu contract. Voiam să fiu sigur că este decizia corectă să continui în Formula 1, că mai am puterea şi motivaţia de a mai pilota câţiva ani.

Plus că voiam să fiu sigur că echipa are acelaşi obiectiv pentru următorii ani, este ambţioasă şi încearcă să devină din ce în ce mai bună. A fost o decizie fericită pentru mine, sunt extrem de mândru să reprezint Aston Martin anii următori. Am început foarte bine această călătorie anul trecut şi continuăm să muncim. Sunt extrem de mândru şi fericit şi să vedem ce putem face

Avem şansa să devenim din ce în ce mai buni. Facilităţi noi, un nou campus, un tunel de vânt nou în această vară. Sunt multe lucruri care ne pot transforma într-o echipă puternică în viitor şi vreau să fac parte din asta”, a declarat Fernando Alonso, înaintea Marelui Premiu al Chinei, potrivit formula1.com.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:10

Istvan Kovacs trebuie să mai aştepte debutul la EURO 2024! Decizia luată de UEFA

14:08

VIDEOFanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Motivul pentru care nu i-au văzut pe jucători

13:37

Polonia – Olanda LIVE TEXT (16:00). Lewandowski ratează debutul la EURO 2024. Echipele probabile

13:24

FotoGică Hagi şi Mircea Lucescu au plecat în Germania să îi susţină pe tricolori la EURO! Cele două legende au atras toate privirile

13:10

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: „Îmi păstrez moralul ridicat”

12:30

Helmut Marko a pus la zid un pilot din Formula 1, după ultimele prestaţii: „Mă întreb dacă el chiar vrea să piloteze”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și