Închide meniul

Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract”

Alex Masgras Publicat: 18 aprilie 2024, 11:42

Reclamă
Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract

Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: "Probabil e ultimul meu contract"

Fernando Alonso, în timpul unui interviu / Profimedia

Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin. Dublul campion mondial va continua în Formula 1, după ce a semnat un nou contract, până la finalul anului 2026. Înaintea Marelui Premiu al Chinei, el a vorbit despre planurile sale de viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract”

Fernando Alonso a dezvăluit că sunt şanse mari ca acesta să fie ultimul său contract în Formula 1 şi că Aston Martin are toate şansele să devină o echipă puternică, mai ales după 2026:

„Nu e niciodată uşor când trebuie să iei o decizie ca asta, mai ales pentru mine, tinând cont că este, probabil, ultimul meu contract. Voiam să fiu sigur că este decizia corectă să continui în Formula 1, că mai am puterea şi motivaţia de a mai pilota câţiva ani.

Plus că voiam să fiu sigur că echipa are acelaşi obiectiv pentru următorii ani, este ambţioasă şi încearcă să devină din ce în ce mai bună. A fost o decizie fericită pentru mine, sunt extrem de mândru să reprezint Aston Martin anii următori. Am început foarte bine această călătorie anul trecut şi continuăm să muncim. Sunt extrem de mândru şi fericit şi să vedem ce putem face

Reclamă

Noile reguli din 2026 le vor da tuturor posibilitatea de a schimba ceva la maşini pentru a avea şanse mai mari. Noi vom fi cu Honda atunci şi vom fi singura echipă cu motor de la ei. Evident, va fi diferit faţă de Mercedes, aşa că sperăm să îmbunătăţim ceva şi aici.

Avem şansa să devenim din ce în ce mai buni. Facilităţi noi, un nou campus, un tunel de vânt nou în această vară. Sunt multe lucruri care ne pot transforma într-o echipă puternică în viitor şi vreau să fac parte din asta”, a declarat Fernando Alonso, înaintea Marelui Premiu al Chinei, potrivit formula1.com.

Marele Premiu al Chinei revine pentru prima oară din 2019

Marele Premiu al Chinei va debuta cu antrenamentele, în AntenaPLAY, de pe 19 aprilie, de la ora 06:30. Calificările la sprint vor fi tot pe 19 aprilie, de la 10:30, în timp ce sprintul va avea loc pe 20 aprilie, de la ora 06:00. Ambele se văd în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN.

Reclamă 4 / 0/3

Calificările de pe Circuitul Internaţional Shanghai vor avea loc pe 20 aprilie, de la 10:00, în AntenaPLAY şi pe Antena3 CNN. De asemenea, cursa va avea startul pe 21 aprilie, de la ora 10:00, în AntenaPLAY şi pe Antena3 CNN.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și