Închide meniul

Toto Wolff, indiciu despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Asta i-am spus şi lui Carlos Sainz”

Alex Masgras Publicat: 8 iunie 2024, 19:10

Reclamă
Toto Wolff, indiciu despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Asta i-am spus şi lui Carlos Sainz

Toto Wolff, indiciu despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: "Asta i-am spus şi lui Carlos Sainz"

Lewis Hamilton şi Toto Wolff / Profimedia

Toto Wolff a oferit indiciu despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes. Septuplul campion mondial va pilota pentru Ferrari din sezonul viitor, iar Mercedes caută un pilot care să îl înlocuiască pe britanic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™ revine la finalul acestei săptămâni, cu Marele Premiu al Canadei. Cursa este duminică, de la ora 21:00, în direct pe Antena Stars şi în AntenaPLAY.

Toto Wolff, indiciu despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Asta i-am spus şi lui Carlos Sainz”

Toto Wolff a vorbit despre testele pe care George Russell, Mick Schumacher şi Kimi Antonelli le-au efectuat la Silverstone. Austriacul a recunoscut că nu au contat timpii şi a vrut să pună capăt zvonurilor legate de faptul că Antonelli ar fi fost mai rapid decât Russell şi Schumacher.

După vestea că Sergio Perez va rămâne la Red Bull şi din sezonul viitor, Carlos Sainz are mai puţine opţiuni, după ce se va despărţi de Ferrari la finalul anului. Cum Mercedes îşi caută pilot, numele spaniolului a fost şi el vehiculat, dar Toto Wolff a oferit o declaraţie care oferă un indiciu uriaş, chiar dacă nu s-a luat o decizie în privinţa coechipierului lui George Russell de anul viitor:

„Vrem să ne concentrăm pe Kimi. Acesta este viitorul nostru, piloţii tineri. Vrem să ne dedicăm piloţilor tineri şi asta i-am spus şi lui Carlos”, a declarat Toto Wolff, la Sky Germania, citat de racingnews365.com.

Reclamă
Reclamă 4

Antonelli şi Schumacher au participat la testele lui Mercedes, iar Toto Wolff a declarat că toţi cei trei piloţi au fost la fel de rapizi, dar au urmat programe diferite:

„Amândoi au făcut programul pe care l-am cerut, iar performanţele lor au fost pe măsura aşteptărilor. S-a vorbit că Antonelli a fost mai rapid decât George şi mult mai rapid decât Mich, ceea ce este un nonsens. Au avut programe diferite. Toţi trei au fost la fel de rapizi, George fiind cel mai rapid, aşa cum ar trebui să fie. Dar nu a fost vorba despre timpi”, a mai spus Toto Wolff.

Calificările Marelui Premiu al Canadei vor avea loc sâmbătă, de la ora 22:45, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Cursa din Canada va avea loc duminică seară, de la ora 20:45, în direct pe Antena Stars şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

12:50

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0! „A fost patron în apărare”

12:36

„Nebunie!” Transferul lui Florinel Coman a ajuns la urechile spaniolilor: „Mbappe de România”

12:18

Prima delegare pentru Istvan Kovacs, la EURO 2024! Ce meci va arbitra românul

11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și