Închide meniul

„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 23:38

Reclamă
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți! Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!

Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul - U Cluj 2-1

Ioan Ovidiu Sabău, în timpul unui meci al lui U Cluj/ Profimedia

Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1. Antrenorul „șepcilor roșii” nu s-a ferit de cuvinte după eliminarea din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acestui duel, jucătorii de la U Cluj au avut o prestație modestă în ultima parte, acest lucru fiind remarcat și de antrenorul echipei.

Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1

După această eliminare, Ioan Ovidiu Sabău le-a transmis un mesaj dur jucătorilor de la U Cluj. Tehnicianul a spus că aceștia ar trebui să joace mai bine, având în vedere că au salarii bune la echipa din Ardeal.

”Ce aș putea să spun? Și la fotbal trebuie să ai pasiune pentru el, să ai ultima fază, să înscrii. Ei din trei ocazii îți dau două goluri. La ultima fază eram doi jucători cu unul și luăm destul de ușor golurile.

Vedem, analizăm, ne așteaptă jocul de duminică, ei au entuziasm. Ce știu să facă o fac foarte bine. E o calificare importantă pentru ei. Înseamnă că se muncește. Au rezultate.

Reclamă

Nu am spus prea multe (n.r. în vestiar), doar că puteam să gestionăm mai bine ultima fază. Noi dăm cu latul la poartă, dar trebuie să fim mai responsabili.

Nu vreau să trag concluzii, pentru că mai avem multe meciuri. Ne rămâne salvarea de la retrogradare. Am avut momente când puteam să ajungem în play-off, când puteam ajunge în finala Cupei, dar nu am făcut-o.

La cum sunt plătiți, cred că trebuie să dea mai mult (n.r. unii jucători). Au venit și oameni de la Cluj să ne susțină.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e suficient. Poate dacă intram în prelungiri,controlam jocul. Lipsește puterea aia de a finaliza, sunt prea moi (n.r. jucătorii)”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la digisport.ro.

Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul

„O seară neagră pentru noi, ne doream mult să ne calificăm în finală. Nu meritam această înfrângere, au avut două ocazii şi au marcat două goluri. Ne-au bătut din două faze fixe azi. În multe momente aşa a părut că putem marca. Chiar şi după ce au marcat a fost acea ocazie a lui Vali. Dacă marcam, puteam ajunge în prelungiri. Meciul de duminică este capital pentru noi. Dacă pierdem din nou, ne înscriem în lupta pentru evitarea retrogradării. În care sunt foarte multe contacte, împingeri, ţineri. Sperăm ca pe viitor să nu mai greşim la fazele fixe.

Sunt două momente dezamăgitoare. Ne mai rămâne locul 7 pentru acest playout. E foarte mare suferinţa. Mulţi nu cred că nici nu putem dormi noaptea asta. Mulţi au jucat pentru prima dată în carieră o semifinală. E foarte frustrant şi dureros şi sper că la anul să nu mai greşim atât de mult. În seara aceasta s-a jucat pierderea finalei pentru că e un singur meci”, a spus Dan Nistor, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și