Închide meniul

„Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2024, 17:06

Reclamă
„Stau bine cu inima, iau pastile! Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out

Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci/ Profimedia

Dorinel Munteanu a oferit o reacţie savuroasă, după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out, ca urmare a victoriei cu Hermannstadt. Antrenorul a oferit un răspuns spumos, atunci când a fost întrebat cum stă cu sănătatea, şi a început imediat să râdă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul a depăşit-o pe Hermannstadt şi e pe primul loc în play-out, graţie victoriei la limită obţinută în duelul cu sibienii, scor 1-0. Gălăţenii au acumulat astfel 33 de puncte, cu două mai multe faţă de trupa lui Marius Măldărăşanu.

Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out

Dorinel Munteanu a tras concluziile, după victoria la limită înregistrată de Oţelul. Acesta a transmis că duelul a fost extrem de dificil, dat fiind faptul că echipa sa a rămas în inferioritate numerică, în minutul 56.

De asemenea, fostul internaţional a mai declarat că echipa sa ar fi putut juca în play-off, în acest sezon, fiind mândru de ceea ce a realizat la Galaţi.

„După un joc extrem de greu, pe care l-am avut azi, și după programul din ultima lună, nu pot decât să fiu mulțumit de parcurs. Avem 5 victorii, un egal și o înfrângere. Cred că e mai mult decât bine. Știam că azi avem în față un adversar puternic și am cerut echipei să se gândească la acest joc. Ne-am organizat foarte bine. Efortul băieților a fost atât de mare încât nu am dat șansa adversarului să fie foarte foarte periculos. Am luat 3 puncte meritate. Iar acum ne gândim la următorul joc, cu Petrolul.

Reclamă

De la începutul campionatului le-am spus jucătorilor să aibă încredere. Dacă era mai atenți în tur, poate jucam în play-off. Dar stăm bine. Acum un an nu aveam nicio șansă, iar acum toată lumea trebuie să fie mândră de ce am realizat.

Sperăm să câștigăm și restul meciurilor și să terminăm cu bine anul. Nu voi menaja niciun jucător în acest final de sezon. Nu am de ce. Pentru mine, meciurile oficiale sunt mai bune decât antrenamentele. Le dau posibilitatea jucătorilor să demonstreze că mă pot baza pe ei. Am o listă lungă, iar dacă jucătorii demonstrează că merită, eu merg pe continuitate

(N.r. Cum staţi cu sănătatea) Cu inima stau bine. Iau pastile (n.r- râde).

Reclamă 4 / 0/3

Pentru noi a fost un meci important. Nu e vorba doar de puncte, ci și de banii din drepturile TV. Cu cât suntem mai sus, cu atât e mai bine. Orice bani e important. O parte se duc la jucători, o parte la cheltuielile de zi cu zi”, a declarat Dorinel Munteanu, la conferinţa de presă, citat de gsp.ro.

Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu

Oțelul Galați va avea un nou stadion. Echipa lui Dorinel Munteanu a primit o veste senzațională!

Primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pecheanu, a anunţat, într-o conferinţă de presă, începerea studiului de fezabilitatea în vederea construirii unui stadion de 25-30.000 de locuri, pe baza arenei Dunărea.

„Pentru că toate lucrurile frumoase te obligă la ceva, sunt în postura de a vă anunţa că dăm drumul la studiul de fezabilitate pentru viitorul stadion de aici de la Galaţi, care urmează a fi construit pe baza stadionului Dunărea. Vom vedea dacă vom putea obţine ceva din această jumătate de stadion pe care deja o avem construită, pentru că toate stadioanele moderne au alte utilităţi. Va fi un stadion de 25.000, maximum 30.000 de locuri.

E un proiect care probabil va avea nevoie de şase luni de zile pentru a avea proiectul de fezabilitate din calculele noastre. Se va ridica la suma de 100 de milioane de euro.

Banii vor veni probabil în cea mai mare parte de la Compania Naţională de Investiţii şi de la bugetul local. Mai avem de trecut un singur hop, ne dorim ca săptămâna viitoare să avem şi Hotărârea de Guvern pentru ca mai apoi să înceapă licitaţia. Suntem singura echipă din Moldova care a reuşit să câştige campionatul (de fotbal) şi cred că Moldova, nu doar Galaţiul, are nevoie de o astfel de construcţie”, a declarat Pecheanu, potrivit agerpres.ro.

Reclamă
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 LIVE TEXTFarul – Universitatea Craiova 3-1. Louis Munteanu a reuşit „dubla”! Mitriţă a redus din diferenţă din penalty 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni 21:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia se joacă ACUM 20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 19:57 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (miercuri, 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident Vezi toate știrile
Citește și