Închide meniul

„Au şi mai mare presiune!” „Tricolorii”, apăsaţi de revenirea lui Mircea Lucescu la echipa naţională: „Se observă!”

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2024, 23:22

Reclamă
„Au şi mai mare presiune! „Tricolorii, apăsaţi de revenirea lui Mircea Lucescu la echipa naţională: „Se observă!

"Tricolorii", apăsaţi de revenirea lui Mircea Lucescu la echipa naţională

Mircea Lucescu/ Profimedia

Lucian Sânmărtean consideră că „tricolorii” sunt apăsaţi de revenirea lui Mircea Lucescu la naţională. Fostul internaţional a declarat că jucătorii resimt o presiune suplimentară asupra lor, de când „Il Luce” a revenit pe banca României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu s-a întors la echipa naţională, după mai bine de 30 de ani. Selecţionerul a înregistrat două victorii clare, 3-0 cu Kosovo şi 3-1 cu Lituania, în primele două meciuri din Liga Naţiunilor.

„Tricolorii”, apăsaţi de revenirea lui Mircea Lucescu la echipa naţională

Lucian Sânmărtean a analizat revenirea lui Mircea Lucescu pe banca României şi a tras concluziile. Acesta a amintit şi de Edi Iordănescu, cel care a format grupul actual de la echipa naţională, având doar cuvinte de laudă la adresa sa.

Sânmărtean consideră că „tricolorii” dau dovadă de personalitate, ţinând cont de presiunea suplimentară pusă asupra lor, odată cu revenirea lui Mircea Lucescu la naţională. Fostul internaţional a declarta că jucătorii vor „livra” şi prin prisma numelui uriaş care îi pregăteşte.

A creionat o familie Edi Iordănescu și a format o mare familie la echipa națională. El a dus greul cu acest grup. Venirea lui Mircea Lucescu, cu experiența dânsului și instinctul pe care îl are, aici se poate impune ușor că a fost cel mai titrat antrenor pe care îl avem. Jucătorii livrează și datorită acestui nume.

Reclamă
Reclamă

Au și mai mare presiune, pentru că venirea lui Lucescu îi apasă, însă dau dovadă de personalitate. Se observă la finalizare, pentru că sunt mult mai siguri pe ei, iar presiunea pică pe domnul Lucescu”, a declarat Lucian Sânmărtean, conform prosport.ro.

Planul lui Mircea Lucescu, după revenirea la echipa naţională

Planul lui Mircea Lucescu, după revenirea la echipa naţională, a fost dezvăluit de Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu.

Mircea Lucescu intenţionează să introducă jucători tineri atunci când naţionala conduce. „Il Luce” încă e în căutarea unor tineri pe care să îi promoveze la naţională.

Reclamă

”Trebuie să ținem cont că domnul Lucescu nu cunoaște jucătorii așa cum îi cunoștea Edi Iordănescu. Întotdeauna a spus că trebuie să avem 18-20 de jucători de valori apropiate, astfel încât să poată să facă schimbări multe.

Ce știu e că și-ar dori foarte tare e ca jucătorii care vin de pe bancă să fie foarte tineri. La sfârșitul meciului cu Kosovo am avut o discuție și mi-a zis ‘acum, la scorul ăsta, de 3-0, era exact momentul să intre niște jucători tineri, doar că deocamdată nu îi avem’”, a spus Andrei Vochin la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorice

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și