Închide meniul

Gigi Becali, înainte de România – Ucraina: „Dacă joacă un fotbalist de la FCSB, am încredere. Dacă nu, direct în cap”

Dan Roșu Publicat: 13 iunie 2024, 13:12

Reclamă
Gigi Becali, înainte de România – Ucraina: „Dacă joacă un fotbalist de la FCSB, am încredere. Dacă nu, direct în cap

Gigi Becali, înainte de România - Ucraina

Gigi Becali, înainte de România - Ucraina - Antena Sport

Gigi Becali a vorbit înainte de România – Ucraina, meciul de debut al tricolorilor, la EURO 2024, ce se va desfăşura luni, de la ora 16:00, live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a recunoscut că nu îl interesează jocul naţionalei decât dacă vor fi pe teren jucători de la FCSB. Târnovanu, Şut, Olaru şi Coman sunt fotbaliştii campioanei care fac parte din lotul lui Edi Iordănescu.

Gigi Becali, înainte de România – Ucraina: „Dacă joacă un fotbalist de la FCSB, am încredere. Dacă nu, direct în cap”

Florinel Coman pare jucătorul cu cele mai mari şanse să prindă un loc de titular contra Ucrainei. Iordănescu va alege între el şi Valentin Mihăilă.

„Nu ştiu, eu am încredere în echipa naţională. Dacă joacă un fotbalist de la FCSB, am încredere. Dacă nu, direct în cap. Dacă nu, în cap”, a spus Becali.

Nicuşor Bancu ştie cum poate câştiga România primul meci de la EURO 2024

Nicuşor Bancu ştie cum poate câştiga România primul meci de la EURO 2024. Fundaşul Universităţii Craiova a transmis că „tricolorii” trebuie să fie o echipă compactă, fiind convins că duelul cu vedetele Ucrainei va fi extrem de dificil.

Reclamă
Reclamă 4

„(N.r. Ce cadou aşteaptă Edi) Vrea să ieşim din grupe, e obiectivul echipei. E alături de noi din prima secundă de când am venit aici. Noi trebuie să jucăm pentru Mister, pentru noi şi pentru România, este un vis devenit realitate. Mergem să câştigăm, în funcţie de cum va decurge jocul, ne gândim la final dacă e bine sau nu ce am obţinut.

Trebuie să ne dublăm, să ne triplăm, să fim cât mai bine organizaţi pe faza defensivă, pentru a nu le crea şansa să ne depăşească. Să fim o echipă cât mai scurtă pentru a avea şanse.

Mă pregătesc 100% la fiecare antrenament, trebuie să mă ridic la nivelul meciului, chiar dacă ei sunt la un nivel mai înalt decât mine, vom face o figură frumoasă. (N.r. Despre amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein) Am fost dezamăgiţi cu toţii de acele partide, meciul oficial e cu totul altceva şi vom marca.

Reclamă

Nu am analizat partea lor defensivă, suntem la partea ofensivă. Noi o să fim aproape de el, nu-i vom crea spaţii, trebuie să ne dublăm, să ne triplăm, să fim o echipă compactă. Simţim că trebuie să dăm totul pentru România, pentru mine e ceva unic, să am atâţia oameni la antrenament. Sper să le facem cât mai lungă această fericire”, a declarat Nicuşor Bancu, în timpul unei conferinţe de presă.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:17

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Kylian Mbappe, rezervă

23:03

VideoAlexandra Tudor şi Dani Oţil au luat pulsul Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona: „Se anunţă o cursă uau”

22:54

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și