Închide meniul

„Nea’ Piți îl trimitea acasă!” „Prințul” Cristea a răbufnit după ce a văzut că Andrei Rațiu are părul vopsit albastru!

Alex Ioniță Publicat: 11 iunie 2024, 17:47

Reclamă
„Nea Piți îl trimitea acasă! „Prințul Cristea a răbufnit după ce a văzut că Andrei Rațiu are părul vopsit albastru!

"Prințul" Cristea a răbufnit după ce a văzut că Andrei Rațiu are părul vopsit albastru

Colaj cu Adrian Cristea și Andrei Rațiu / Instagram și Profimedia

„Prințul” Cristea a răbufnit după ce a văzut că Andrei Rațiu și-a vopsit părul albastru! Adrian l-a criticat pe jucătorul de la Rayo pentru modul în care arată, înainte de debutul la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Cristea este de părere că niciun jucător nu ar trebui să se prezinte la echipa națională cu o astfel de frizură.

„Prințul” Cristea a răbufnit după ce a văzut că Andrei Rațiu are părul vopsit albastru

Fostul jucător a lansat o ironie la adresa lui Rațiu și a spus că acesta s-a vopsit pentru ca jucătorii naționalei să îl vadă mult mai bine în teren.

De asemenea, Adrian Cristea a transmis că fundașul ar fi fost trimis „acasă”, în situația în care Victor Pițurcă era selecționerul echipei naționale.

„Cred că de asta s-a vopsit Rațiu, să îl vadă mai bine în teren cu culoarea aia. Nu ai voie să te prezinți așa la echipa națională, părerea mea.

Reclamă
Reclamă 4

Dacă era la nea Piți, îl trimitea acasă. Nu ai cum să te prezinți așa, reprezinți România, echipa națională, nu ai cum să vii așa, ce ar fi acum să ne facem toți, unul verde, unul roșu. E vorba de imagine”, a spus „Prințul” Cristea, citat de sport.ro.

Mihai Stoica a văzut că Andrei Rațiu și-a vopsit părul albastru și nu s-a abținut!

Mihai Stoica a văzut că Andrei Rațiu și-a vopsit părul albastru și nu s-a abținut! Oficialul de la FCSB a venit cu un mesaj ironic pentru fundașul convocat de Edi Iordănescu la echipa națională.

Noua frizură a lui Rațiu a fost văzută de fanii echipei naționale la meciul cu Bulgaria, încheiat cu scorul de 0-0. Ultimul duel al tricolorilor, înainte de EURO, va fi cu Liechtenstein, pe 7 iunie, de la ora 21:00. Partida se va juca pe stadionul „Steaua” și va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reclamă

„MM” a transmis, în mod ironic, că Andrei Rațiu și-a vopsit părul pentru a-i atrage atenția antrenorului de la echipa de club, care nu l-a utilizat prea mult în stagiunea care tocmai s-a încheiat.

Totodată, oficialul roș-albaștrilor a spus că, în stiuația în care jucătorul își vopsea părul roz, acesta ar fi arătat ca o „vată pe băț”.

„Mie mi-a plăcut foarte mult părul lui Raţiu. Eu am o vârstă, oricum, e o nuanţă deosebită. Probabil că a fost ignorat de antrenor la echipa de club şi acum încearcă să-i atragă atenţia, într-un fel.

Bine că n-a fost roz că ziceai că e vată pe băţ. Au ei chestia asta, dacă Griezmann se vopseşte roz la vârsta lui… asta este, au şi ei nişte chestii”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

15:08

Programul complet al Marelui Premiu de la Barcelona! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY (16:00)

14:55

BREAKING NEWSFCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și