Închide meniul

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

Alex Ioniță Publicat: 26 iunie 2024, 0:09

Reclamă
Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

Anglia - Slovenia 0-0, Danemarca - Serbia 0-0!

Profimedia

Meciurile Anglia – Slovenia 0-0 și Danemarca – Serbia 0-0 au fost în format LIVE TEXT pe AS.ro! Clasamentul din Grupa C a fost decis cu ajutorul ultimului criteriu de departajare din regulamentul UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, între Danemarca și Slovenia a existat o egalitate perfectă, din punct de vedere al punctelor, golaverajului și al cartonașelor galbene încasate. Astfel, criteriul de departajare folosit a fost poziția din clasamentul rezultat după calificări, Danemarca fiind pe poziția a 9-a, în timp ce Slovenia a ocupat locul al 15-lea. Totuși, de notat este că atât Anglia, cât și Danemarca și Slovenia vor juca în optimi. Slovenii sunt siguri de calificare, datorită faptului că au un golaveraj bun, pe lângă cele 3 puncte, în clasamentul formațiilor care vor termina grupele pe poziția cu numărul 3.

Iată cum arată clasamentul final al grupei C, după meciurile din etapa cu numărul 3:

1. Anglia – 5 puncte
2. Danemarca – 3 puncte
3. Slovenia – 3 puncte
4. Serbia – 2 puncte

LIVE TEXT | Anglia – Slovenia 0-0 și Danemarca – Serbia 0-0

Finalul celor două partide! Ambele meciuri s-au încheiat cu scorul de 0-0.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 31 în Anglia – Slovenia! Ocazie pentru Anglia! Harry Kane a trimis un șut din interiorul careului, care a fost reținut de Jan Oblak.

Min. 21 în Danemarca – Slovenia! Ocazie pentru Danemarca! Bah a lovit mingea cu capul, dar nu a reușit să prindă spațiul porții.

Min. 20 în Anglia – Slovenia! Saka a trimis mingea în poartă, însă reușita acestuia a fost anulată, pe motiv de ofsaid.

Reclamă

Min. 18 în Anglia – Slovenia! Ocazie pentru Slovenia! Druidic a trimis un șut din lovitură liberă, care a trecut pe lângă poartă

Min. 1: Au început cele două partide.

Echipele de start la Anglia – Slovenia:

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Guehi, Trippier – Gallagher, Rice, Bellingham – Saka, Kane, Foden

Selecționer: Gareth Southgate

Slovenia: Oblak- Karnichick, Druidic, Bijol, Janza – Stojanovic, G. Cerin, Elsnik, Milakar – Sesko, Sporar

Selecționer: Matjaz Kek

Echipele de start la Danemarca – Serbia: 

Danemarca: Schmeichel; Andersen, Christensen, Vestergaard; Bah, Hojbjerg, Hjulmand, Maehle; Eriksen; Hojlund, Wind

Serbia: Rajkovic; Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic; Mijailovic, Ilic, Gudelj, Zivkovic; Samardzic, Lukic; Mitrovic

Înainte de ultimele meciuri din grupă, Anglia este pe primul loc, cu 4 puncte. Pe următoarele două poziții se află Danemarca și Slovenia, fiecare cu câte două puncte. Ultimul loc al Grupei C este ocupat de Serbia, care are doar un punct.

Totuși, englezii pot avea parte și de un scenariu de „coșmar”, în cazul în care sunt învinși de Slovenia, iar Danemarca o învinge pe Serbia.

În acest caz, selecționata britanică va ajunge pe locul al 3-lea, dar dat fiind numărul de puncte al acestora, un loc în optimi este practic asigurat.

În fazele eliminatorii se califică primele 2 echipe din fiecare grupă, dar și 4 dintre cele 6 selecționate care se vor clasa pe locul 3, în ordinea punctelor.

Anglia are promis un bonus uriaș pentru câștigarea EURO 2024!

Potrivit informațiilor oferite de publicația britanică Daily Mail, Federația Engleză de Fotbal le-a promis jucătorilor, dar și oamenilor din staff, un bonus uriaș, în cazul în care vor reuși să câștige EURO 2024.

Concret, este vorba despre suma de 16,5 milioane de euro, care se vor împărți între jucători și antrenori. Gareth Southgate are promisă cea mai mare sumă. Bonusul pe care acesta îl poate încasa este de 4,7 milioane de euro. De asemenea, asistentul acestuia, Steven Holland, ar fi răsplătit cu suma de 1,3 milioane de euro, pentru câștigarea turneului final.

Jucătorii selecționatei britanice vor împărți, între ei, suma de 10,5 milioane de euro.

Acest timp de bonusuri vin și datorită banilor pe care UEFA îi oferă pentru participarea, dar și eventualele rezultate, de la EURO 2024.

Iată premiile oferite de UEFA, pentru Campionatul European din Germania:

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:09

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii! Marius Ştefănescu, în premieră titular

18:56

LIVE VIDEOAntrenamentele din Porsche Supercup din Austria sunt acum, LIVE în AntenaPLAY! Cursa va fi duminică, de la 12:45

18:33

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă! Rapid pregăteşte un transfer de senzaţie

18:32

Max Verstappen, prima reacție după ce va pleca din pole position în cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

18:20

VIDEOMax Verstappen va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

18:10

Al doilea arbitru OUT de la EURO 2024! A fost făcut praf de două selecționate și va vedea restul turneului de acasă

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și