Închide meniul

Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă. UPDATE Anunţul oficial făcut după Scoţia – Ungaria

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2024, 23:53

Reclamă
Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă. UPDATE Anunţul oficial făcut după Scoţia – Ungaria

Clipe de coşmar la EURO | Atacantul Ungariei s-a prăbuşit pe teren

Clipe de coşmar la EURO/ Profimedia

Au fost clipe de coşmar la EURO 2024, după ce Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren în meciul dintre Ungaria şi Scoţia! Coechipierii săi au început imediat să plângă, cazul amintind de cel al lui Christian Eriksen, de la ediţia precedentă a Campionatului European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barnabas Varga a fost cel care a căzut inconştient pe teren. Atacantul a fost lovit de portarul Scoţiei, în încercarea acestuia de a respinge balonul.

Clipe de coşmar la EURO 2024, în Scoţia – Ungaria | Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă

Update 00:30: Federaţia Ungară de Fotbal a anunţat că Barnabas Varga este conştient. El a ajuns la spital pentru noi investigaţii, dar starea lui este stabilă.

Reclamă
Reclamă 4

Ştirea iniţială.

În minutul 68, Dominik Szoboszlai a executat o lovitură liberă, iar Barnabas Varga a încercat să lovească balonul. Atacantul Ungariei a fost lovit de portarul Scoţiei, şi s-a prăbuşit pe gazon.

Imediat, coechipierii lui Vargas au cerut ajutorul medicilor. Aceştia au făcut un zid în jurul atacantului, imagini care au amintit de cele din urmă cu trei ani. La momentul respectiv, jucătorii Danemarcei au făcut de asemenea un zid în jurul lui Christian Eriksen, cel care a suferit un infarct pe teren.

Reclamă

Coechipierii lui Barnabas Varga au început să plângă pe teren. Cel mai afectat a fost căpitanul naţionalei, Dominik Szoboszlai. Acesta a fost şi cel care a alergat după o targă, dat fiind faptul că medicii nu au intervenit rapid.

Barnabas Varga a fost scos cu targa de pe teren şi transportat de urgenţă la spital. Conform primelor informaţii apărute în presa din Ungaria, acesta a comunicat cu medicii din ambulanţă, starea sa fiind stabilă.

Ungaria a făcut scandal după meciul cu Germania! Szoboszlai: „O să am probleme mari dacă spun ceva”

Ungaria a făcut scandal după meciul cu Germania. Ţara gazdă s-a impus cu 2-0 în a doua etapă din faza grupelor de la EURO 2024, la capătul unui meci extrem de controversat.

Faza care a încins spiritele a avut loc la primul gol marcat de echipa lui Julian Nagelsmann, prin Jamal Musiala. Ungurii au acuzat un presupus fault la Willi Orban. Makkelie a lăsat faza să continue, iar golul a fost validat. Nici VAR nu a intervenit, lucru care i-a scos din sărite pe unguri.

„Ungaria a luptat, dar nu a avut nicio şansă împotriva oribilului arbitru olandez”, au titrat cei de la origo.hu.

Marco Rossi, selecţionerul Ungariei, a declarat că i-a avertizat pe jucători înaintea partidei şi l-a pus la zid pe Makkelie: „Le-am spus băieților după meci că greșelile fac parte din joc. Germania e o echipă mult mai valoroasă, e favorita turneului, cred că nu avea nevoie de ajutorul arbitrului. Arbitrul a fost cel mai slab de pe teren”.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:38

Ce cotă are România la câştigarea EURO 2024! Ce naţionale sunt sub „tricolori” înaintea optimilor de finală

8:24

Victor Piţurcă, înainte de România – Olanda de la EURO 2024: „A fost coşmarul meu!” Sfat pentru Edi Iordănescu

23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și