Închide meniul

Cristiano Ronaldo, „dublă” de senzaţie pentru naţionala Portugaliei! Bornă impresionantă atinsă de starul de 39 de ani

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iunie 2024, 23:17

Reclamă
Cristiano Ronaldo, „dublă de senzaţie pentru naţionala Portugaliei! Bornă impresionantă atinsă de starul de 39 de ani

Cristiano Ronaldo, "dublă" de senzaţie pentru naţionala Portugaliei!

Cristiano Ronaldo, în meciul cu Irlanda / Profimedia Images

Cristiano Ronaldo a reuşit o „dublă” de senzaţie pentru naţionala Portugaliei! Starul portughez a marcat în minutele 50 şi 60 ale partidei. Portugalia a obţinut o victorie concludentă înainte de EURO, cu 3-0, împotriva Irlandei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 50 al partidei, starul portughez a înscris după o fază extraordinară. Ronaldo a primit un balon în partea dreaptă, a driblat un adversar cu o „bicicletă”, apoi a finalizat în vinclu. Ulterior, în minutul 60 al partidei, Ronaldo şi-a completat „dubla”.

Cristiano Ronaldo a marcat un gol superb pentru naţionala Portugaliei! Bornă impresionantă atinsă de starul de 39 de ani

Jota a pasat perfect pentru Ronaldo, care a şutat din prima, imparabil. Cu cele două goluri marcate în amicalul cu Irlanda, Ronaldo a ajuns la 130 de goluri marcate pentru naţionala Portugaliei, în 207 partide disputate. Starul portughez mărturisea că îşi propune să depăşească 1.000 de goluri marcate în întreaga carieră.

Ronaldo a depăşit deja borna de 850 de goluri marcate în cariera de fotbalist profesionist.

Cristiano Ronaldo ţinteşte un nou titlu european cu Portugalia. Ronaldo a câştigat Campionatul European cu Portugalia în 2016.

Reclamă
Reclamă 4

Cristiano Ronaldo îşi aduce un fost coechipier de la Juventus la Al Nassr! Salariu de 19 milioane de euro propus de şeici

Cristiano Ronaldo îşi aduce un fost coechipier de la Juventus la Al Nassr. Wojciech Szczesny, portarul celor de la Juventus, se va transfera vara aceasta la formaţia din Arabia Saudită. Portarul de 34 de ani a ajuns la Torino în 2017 şi se va despărţi de „Bătrâna Doamnă” după 7 ani.

Arabia Saudită este viitoarea destinaţie a portarului de 34 de ani, acolo unde se va reîntâlni cu Cristiano Ronaldo, cel cu care a fost coechipier la Juventus timp de trei sezoane.

Potrivit The Athletic, citaţi de Gazzetta dello Sport, portarul polonez a fost convins cu un salariu uriaş: 19 milioane de euro pe sezon. Acesta urmează să semneze un contract valabil pe doi ani. În prezent, la formaţia din Torino, Szczesny câştigă 6 milioane de euro.

Reclamă

Mai mult, se aşteaptă ca Juventus să îl lase pe polonez să plece pentru o sumă relativ mică, mai ales că el a ajuns la Torino în 2017, atunci când „Bătrâna Doamnă” a plătit puţin peste 18 milioane de euro pentru transferul acestuia de la Arsenal, iar suma a fost amortizată în ultimele şapte sezoane.

Portarul polonez a evoluat în 252 de meciuri pentru Juventus în toate competiţiile şi a cucerit 8 trofee: 3 titluri în Serie A, 3 Cupe ale Italiei şi 2 Supercupe ale Italiei.

Hotărârea luată de Cristiano Ronaldo, după ce a plâns în hohote pe teren

Șefii lui Al Nassr au anunțat care a fost hotărârea luată de Cristiano Ronaldo, după ce starul portughez a terminat sezonul fără trofeu și a plâns în hohote în fața camerelor TV. Echipa atacantului de 39 de ani a pierdut la lovituri de departajare finala Cupei Regelui. A fost învinsă dramatic de Al Hilal.

Imaginile surprinse la finalul meciului au făcut rapid înconjurul lumii. CR7 s-a prăbușit pe gazon și a început să plângă. Degeaba au încercat coechipierii și membrii staff-ului tehnic să îl consoleze. Imediat au apărut zvonuri că Ronaldo ar putea renunța să mai joace în Arabia Saudită.

Guido Fienga, conducătorul lui Al Nassr, a ținut să îi anunțe pe fani că nu se pune problema ca vedeta echipei să plece. Cristiano se va întoarce după ce va juca în tricoul Portugaliei la EURO 2024.

Informația a fost preluată și de celebrul specialist în materie de transferuri, Fabrizio Romano: „Nu sunt dubii, nu este nicio schimbare de plan a starului portughez”.

Cristiano Ronaldo primește la arabi cel mai mare salariu din istoria sportului, peste 200 de milioane de euro!

 

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

22:17

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Kylian Mbappe, rezervă

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

20:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

20:35

VideoMomente emoţionante cu David Popovici, după ce a cucerit aurul la 200m liber! Imnul României s-a auzit, din nou, la Belgrad

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și