Închide meniul

România – Belgia, la EURO 2024 | Ianis Hagi, mesaj direct pentru contestatari: „Azi faci ceva, mâine nu mai ești!”

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2024, 13:42

Reclamă
România – Belgia, la EURO 2024 | Ianis Hagi, mesaj direct pentru contestatari: „Azi faci ceva, mâine nu mai ești!

România - Belgia, la EURO 2024 | Ianis Hagi, mesaj direct pentru contestatari

Captură FRF.TV

România – Belgia, la EURO 2024 | Ianis Hagi a transmis un mesaj direct pentru contestatari, înainte de meciul de sâmbătă. Fiul lui Gică Hagi nu s-a ferit de cuvinte, în cadrul unui interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Belgia sâmbătă, de la ora 22:00. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

România – Belgia, la EURO 2024 | Ianis Hagi, mesaj direct pentru contestatari

Înainte de meci, Ianis Hagi a vorbit despre perioada grea pe care a avut-o după revenirea din accidentare. Acesta i-a vizat și pe contestatari și a atras atenția că un jucător poate „pica” rapid din top.

De asemenea, Ianis le-a făcut și o promisiune fanilor și a spus că aceștia vor vedea, de acum, ce mai bună verisune a sa.

”A fost cel mai jos moment al meu în fotbal. Mi-am dat seama că în fotbal totul se uită foarte repede, se șterge cu buretele extrem de repede tot ce ai făcut. Mi-am dat seama că trebuie să urc din nou Muntele Everest pentru a arăta cine sunt.

Reclamă
Reclamă 4

A fost o motivație, o ambiție destul de mare a mea. Lumea nu credea că pot să revin. În continuare lumea crede că nu pot să fac anumite chestii sau nu merit să fiu în anumite locuri.

Atâta timp cât sunt liniștit și știu că am dat totul, nu am ce spune. Dumnezeu a avut grijă de mine. Am mare încredere în Dumnezeu și sunt sigur că momentul meu va veni.

Acesta este fotbalul. Azi faci ceva, mâine nu mai ești. Sunt aici, am demonstrat și voi demonstra în continuare. De acum încolo se va vedea cea mai bună versiune a mea.”, a spus Ianis Hagi, potrivit frf.tv.

Reclamă

Denis Drăguș, pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi”

Înainte de meci, România se află pe primul loc în grupa E, cu 3 puncte, urmată de Slovacia, la egalitate cu tricolorii lui Edi Iordănescu.

Dat fiind faptul că România are un golaveraj excelent după victoria istorică cu Ucraina, un egal ar putea duce selecționata lui Edi Iordănescu în optimile turneului. De asemenea, o victorie ar califica România în fazele eliminatorii.

De notat este faptul că în fazele eliminatorii se califică primele 2 naționale din fiecare grupă, dar și cele mai bune 4, din 6, selecționate care se clasează pe locul 3, în ordinea punctelor.

Având în vedere miza meciului, Denis Drăguș a venit cu un pronostic uriaș:

„(n.r. Denis, un pronostic pentru meciul cu Belgia?) 2-0! Pentru noi!”, a spus Denis Drăguș, citat de prosport.ro, după conferința de presă premergătoare partidei de sâmbătă.

Denis Drăguș a avut o prestație excelentă în meciul cu Ucraina, la debutul la EURO 2024. Atacantul echipei naționale a marcat al 2-lea gol al duelului, după ce a primit o pasă excelentă în fața porții.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:08

Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei

18:43

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

18:38

Verdictul specialistului la faza penalty-ului obţinut de Ianis Hagi cu Slovacia: „I-am auzit pe alţii că au spus asta!”

18:13

Gabriela Ruse și Anca Totoni, pe tabloul principal de la Wimbledon! Calificare de senzație pentru cele două românce

17:56

Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România: „Stil feminin!”

17:27

VideoAlexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și