Închide meniul

Gian Piero Gasperini, după Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Este un sentiment minunat. Băieţii au fost incredibili”

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2024, 9:04 / Actualizat: 24 mai 2024, 14:27

Reclamă
Gian Piero Gasperini, după Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Este un sentiment minunat. Băieţii au fost incredibili

Gian Piero Gasperini, după Atalanta - Bayer Leverkusen 3-0

Gian Piero Gasperini, după Atalanta - Bayer Leverkusen 3-0 - Profimedia Images

Gian Piero Gasperini a declarat, miercuri seară, că echipa sa a meritat să câştige finala Europa League, subliniind că jucătorii săi au fost incredibili în meciul Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este un sentiment minunat. Băieţii au fost incredibili, performanţa pe care au avut-o în această seară a fost fantastică. Nu poţi doar să te aperi într-un astfel de meci.

Gian Piero Gasperini, după Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0

Ştiam că ei sunt foarte puternici în atac, dar poate nu la fel de puternici atunci când îi forţezi să se apere. Şi totul a mers bine de la început. Mai mult decât orice, contează modul în care am făcut-o. Am meritat absolut să câştigăm”, a declarat Gasperini.

La 66 de ani şi după 8 ani în care a pregătit Atalanta, Gasperini a reuşit să câştige primul trofeu din cariera sa de antrenor.

Atalanta a învins-o, miercuri seară, la Dublin, cu scorul de 3-0, pe Bayer Leverkusen, şi a câştigat în premieră Europa League. Finala a fost arbitrată de Istvan Kovacs. Pentru Leverkusen este prima înfrângere din sezonul 2023/2024.

Reclamă
Reclamă 4

Bayer Leverkusen a ratat „dubla” istorică

De cealaltă parte, Bayer Leverkusen a ratat „dubla” istorică! Echipa lui Xabi Alonso a fost învinsă de Atalanta în finala Europa League! De asemenea, echipa din Germania și-a încheiat și seria fabuloasă de invincibilitate.

După eșecul din finala Europa League, Bayer Leverkusen a ratat o ocazie importantă de a termina sezonul fără înfrângere. Echipa lui Xabi a adunat 51 de partide fără înfrângere, în toate competițiile, până la duelul de la Dublin.

Reclamă

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:10

Istvan Kovacs trebuie să mai aştepte debutul la EURO 2024! Decizia luată de UEFA

14:08

VIDEOFanii naţionalei din Germania i-au aşteptat în număr mare pe tricolori la Munchen! Motivul pentru care nu i-au văzut pe jucători

13:37

Polonia – Olanda LIVE TEXT (16:00). Lewandowski ratează debutul la EURO 2024. Echipele probabile

13:24

FotoGică Hagi şi Mircea Lucescu au plecat în Germania să îi susţină pe tricolori la EURO! Cele două legende au atras toate privirile

13:10

Conor McGregor a reacţionat după ce meciul cu Michael Chandler a fost amânat: „Îmi păstrez moralul ridicat”

12:30

Helmut Marko a pus la zid un pilot din Formula 1, după ultimele prestaţii: „Mă întreb dacă el chiar vrea să piloteze”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și