Închide meniul

„Am avut discuții!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2024, 19:40

Reclamă
„Am avut discuții! Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

Dennis Man și Valentin Mihăilă / Profimedia

Giovanni Becali a făcut anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă! Impresarul a vorbit despre viitorul celor doi jucători, legitimați la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românii au promovat în Serie A, la capătul acestui sezon de Serie B, care a fost LIVE în AntenaPLAY. Oficialii lui Parma doresc să îi păstreze pe cei doi, însă negocierile nu au fost ușoare pentru italieni.

Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

Acum însă, Giovanni Becali a transmis faptul că Man și Mihăilă sunt aproape de a se înțelege cu Parma, pentru prelungirea contractelor.

Impresarul a menționat că oferta făcută de italieni nu este uriașă, din punct de vedere financiar, însă a transmis că jucătorii sunt tineri și că au timp să „arate cine sunt”.

„Am avut niște discuții, cred că este a patra sau a cincea întâlnire și s-ar putea să ajungem la un compromis. (n.r. – compromisul ar fi prelungirea contractelor până în 2027) Da, prelungirea contractelor celor doi jucători la Parma.

Reclamă
Reclamă 4

Urmează Seria A, în Seria A este altă mâncare de pește. Sper să fie un pas înainte în viitorul jucătorilor. Încă nu am închis, mai sunt mici reglări și sper să ajungem la un compromis. Dacă pleacă în momentul ăsta depindem de Parma, mai au un an de contract.

Parma a făcut niște oferte bune pentru jucători, poate nu foarte bune, având în vedere că vin din Serie B. Le-a promis un contract adevărat de Seria A, dar sunt tineri. Au timp să arate cine sunt în primul an de zile, sunt în floarea vârstei”, a spus Giovanni Becali, la fanatik.ro.

„Ianis Hagi, la Fenerbahce?” Giovanni Becali a dat imediat răspunsul, chiar înaintea meciului decisiv al României de la EURO

Giovanni Becali a transmis că informaţiile conform cărora Ianis Hagi ar fi dorit de Fenerbahce sunt doar zvonuri. Impresarul este de părere că internaţionalul român va continua la Rangers, dat fiind şi salariul mare pe care îl încasează la formaţia scoţiană.

Reclamă

Întrebat dacă Turcia i s-ar potrivi lui Ianis Hagi, Giovanni Becali a transmis că doar numele acestuia i-ar oferi un culoare favorabil fiului „Regelui”, dat fiind faptul că Gică Hagi a scris istorie la Galatasaray.

„Nu e nicio discuţie cu Fenerbahce, dacă era vreun jucător român la Fener, eram chemat imediat. Mourinho abia ieri a început antrenamentele.

Cunosc foarte bine situaţia, în cazul în care Mourinho va avea nevoie de un jucător, m-ar pune în contact pe mine. Despre Ianis, au fost simple speculaţii. Asta nu înseamnă că dacă aş avea ofertă pentru Ianis, nu m-ar interesa. Pe 14 sunt invitat la nuntă, e un copil care a crescut în ochii noştri.

(N.r. Lui Ianis i s-ar potrvit Turcia) Da, doar numele i-ar da un culoare favorabil. Are contract cu Rangers, va începe pregătirile acolo, şi după se va lua decizia, dacă îl vor împrumuta. Are un contract mai mare, e greu. Joacă câte o repriză, are nevoie de continuitate”, a declarat Giovanni Becali, conform sursei citate anterior.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:10

FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

21:09

„Nu am rupt gura târgului” Victor Pițurcă, cu picioarele pe pământ înainte de România – Olanda! Mesaj direct pentru tricolori

20:53

„Nu va fi iubit” Marian Iancu, mesaj direct pentru Dan Șucu! Motivul pentru care niciun conducător nu va avea liniște în Giulești

20:27

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man: „Ne-am întâlnit!” Detalii despre viitorul tricolorului

20:24

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și