Închide meniul

Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român

Dan Roșu Publicat: 21 mai 2024, 8:37

Reclamă
Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român

Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Răzvan Lucescu a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român al momentului şi nu a stat pe gânduri. Fostul selecţioner a specificat faptul că nu s-a gândit la aşa ceva, chiar dacă grecii l-au comparat recent cu Jose Mourinho.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mourinho al săracului” e expresia folosită de jurnaliştii eleni, care au vrut să puncteze astfel că Răzvan a reuşit să ia titlul cu PAOK, chiar dacă a avut un buget mai mic decât rivalele AEK, Olympiacos şi Panathinaikos.

Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român

„Doamne ferește! Nu m-am gândit la asta. Azi ești cel mai bun, mâine ești cel mai prost dacă pierzi. Cel mai important e să am în sufletul meu liniștea că mi-am făcut treaba bine. Și atunci eu sunt fericit. E singurul lucru care contează.

În primul rând, pentru că PAOK a avut un buget limitat. Apoi, am plecat la începutul sezonului trecut fără nicio speranță, cu o atmosferă negativă. În afară de meciurile de campionat am avut Conference până în sferturi, asta te seacă de toate energiile.

Pe parcursul play-off-ului, am jucat două cu Dinamo Zagreb, două cu Brugge, ne-au întins la maximum. Toate astea au contat”, a spus Lucescu, citat de digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK

Gigi Becali a fost extrem de impresionat de titlul câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK, duminică seară, după victoria magică de pe terenul rivalei Aris, 2-1. Patronul campioanei României nu s-a ferit de cuvinte şi a susţinut că fostul selecţioner ar putea fi mai mare antrenor decât celebrul său tată, Mircea Lucescu.

„Răzvan Lucescu, cu ce a făcut acum, e posibil să fie mai tare decât taică-su. Taică-su a făcut cu bani mulţi, el face cu bani puţini. Eu aşa cred. El a tot fost plecat, de la Rapid, nu puteai să îl iei.

Şi când a fost treaba cu Şumi… nu merge cu antrenori rapidişti la noi. Dinamovist mai poţi să iei, dar nu rapidist. Eu ce să mă gândesc? Am cel mai tare antrenor”, a spus Gigi Becali, citat de primasport.ro.

Reclamă

Totuşi, dacă privim numărul de titluri câştigate de cei doi, comparaţia făcută de Gigi Becali este una forţată. Mircea Lucescu are un total de 35 de trofee adjudecate, fiind în topul celor mai galonaţi tehnicieni din istoria fotbalului. De partea cealaltă, acesta a fost al zecelea trofeu pentru Răzvan Lucescu.

Cu Lucescu Jr pe bancă, PAOK a mai devenit campioană în Grecia în 2019. PAOK a mai cucerit titlul de două ori, în 1976 şi 1985.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:33

Austria – Franța, LIVE TEXT, 22:00! Francezii încep asaltul către trofeul EURO! Echipele probabile

15:25

Belgia – Slovacia LIVE SCORE (19:00). Meci de maxim interes pentru tricolori, la EURO 2024

15:18

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și