Închide meniul

Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”

Dan Roșu Publicat: 20 mai 2024, 0:15

Reclamă
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su

Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK

Răzvan Lucescu, felicitat de Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Gigi Becali a fost extrem de impresionat de titlul câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK, duminică seară, după victoria magică de pe terenul rivalei Aris, 2-1. Patronul campioanei României nu s-a ferit de cuvinte şi a susţinut că fostul selecţioner ar putea fi mai mare antrenor decât celebrul său tată, Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali susţine că, de-a lungul timpului, Il Luce a câştigat titluri cu echipe cu buget superior. De cealaltă parte, adversarul lui Becali din sfertul românesc european din 2006, a triumfat în Grecia cu un buget mai mic decât cele ale rivalelor AEK, Olympiacos sau Panathinaikos. El a fost numit de greci chiar şi „Mourinho al săracului”.

Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK

„Răzvan Lucescu, cu ce a făcut acum, e posibil să fie mai tare decât taică-su. Taică-su a făcut cu bani mulţi, el face cu bani puţini. Eu aşa cred. El a tot fost plecat, de la Rapid, nu puteai să îl iei.

Şi când a fost treaba cu Şumi… nu merge cu antrenori rapidişti la noi. Dinamovist mai poţi să iei, dar nu rapidist. Eu ce să mă gândesc? Am cel mai tare antrenor”, a spus Gigi Becali, citat de primasport.ro.

Totuşi, dacă privim numărul de titluri câştigate de cei doi, comparaţia făcută de Gigi Becali este una forţată. Mircea Lucescu are un total de 35 de trofee adjudecate, fiind în topul celor mai galonaţi tehnicieni din istoria fotbalului. De partea cealaltă, acesta a fost al zecelea trofeu pentru Răzvan Lucescu.

Reclamă
Reclamă 4

Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK

Răzvan Lucescu i-a dedicat titlul patronului Ivan Savvidis, cel care a crezut în triumful lui PAOK. Pentru a pune mâna pe al patrulea trofeu al superligii Greciei, PAOK a avut parte de o săptămână de vis, cu trei victorii în trei mari derby-uri, 2-0 cu Olympiacos, 4-1 cu Panathinaikos şi 2-1 cu Aris. Răzvan s-a bucurat şi de pasul greşit făcut de AEK, miercuri, 0-2 cu Olympiacos.

„Îți voi spune în felul meu, te consider un prieten. E magic ce se întâmplă! Nimeni nu ne dădea vreo șansă să facem asta. Nici nu visau să avem un astfel de parcurs european.

Meciul de azi a fost incredibil! Am avut un om mai puțin în ultimul sfert de oră, adversarul ne-a presat. E caracterizarea perfectă a întregului sezon. Am luptat, am sperat, am reacționat și am câștigat un meci incredibil. Am obținut titlul și am scris istorie pentru PAOK.

Reclamă

Trebuie să menționez un aspect foarte important. Suntem aici și am adus titlul șefului (n.r. – patronul Ivan Savvidis). El, finanțatorul, a creat echipa această unită, el a adus toți jucătorii. Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit azi! Trebuie să acceptăm că am devenit, măcar pentru un anumit nivel, o echipă europeană.

Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri. Sprijinul lor imens ne-a ajutat pe durata întregului sezon. E un titlu diferit față de precedentul. Am jucat multe meciuri, munca depusă a fost fantastică. Am avut o mentalitate de luptători. Cred că e cel mai dificil trofeu din cariera mea”, a spus Lucescu.

Cu Lucescu Jr pe bancă, PAOK a mai devenit campioană în Grecia în 2019. PAOK a mai cucerit titlul de două ori, în 1976 şi 1985.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:30

„Mulţumim tuturor românilor!” Edi Iordănescu, prima reacţie după România – Ucraina 3-0: „Asta este foarte important”

18:21

Discursul lui Mircea Lucescu, după victoria uriaşă cu Ucraina: „Edi încă nu e mare antrenor! Victoria e senzaţională!”

18:20

Ce viteză a avut şutul senzaţional al lui Nicolae Stanciu, din România – Ucraina 3-0. Execuţia cu care l-a demolat pe Lunin

18:14

FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen

18:14

Răzvan Marin, după ce a marcat un eurogol în România – Ucraina 3-0: „Se zbârleşte pielea pe mine, am bucurat milioane de români”

18:08

Nicolae Stanciu, reacţie cu lacrimi în ochi după golul fabulos din România – Ucraina 3-0: „Ceva ce trăieşti doar o dată în viaţă”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și