Închide meniul

Manchester United a pus „pe masă” 50.000.000 de euro, pentru primul transfer al verii! Cine este ținta lui Erik ten Hag

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2024, 17:41

Reclamă
Manchester United a pus „pe masă 50.000.000 de euro, pentru primul transfer al verii! Cine este ținta lui Erik ten Hag

Manchester United a pus "pe masă" 50.000.000 de euro, pentru primul transfer al verii!

Profimedia

Manchester United a pus „pe masă” 50.000.000 de euro, pentru primul transfer al verii! Echipa lui Erik ten Hag a pus ochii pe fundașul Leny Yoro, legitimat în prezent la Lille.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, oferta a fost acceptată de către oficialii formației din Ligue 1. Totuși, „diavolii” nu sunt siguri că mutarea se va realiza.

Manchester United a pus „pe masă” 50.000.000 de euro, pentru primul transfer al verii!

Concret, oficialii lui Manchester United nu au primit momentan un acord din partea jucătorului, pentru ca mutarea să se poată realiza.

Potrivit unor informații apărute în presa din Spania, Leny Yoro așteaptă un transfer la Real Madrid, echipă care îl are, de asemenea, pe lista de transferuri. Astfel, fundașul nu a dat, cel puțin pentru moment, curs ofertei primite din partea formației de pe Old Trafford.

Reclamă
Reclamă

În momentul de față, Leny Yoro este cotat la suma de 50 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Pentru Lille a adunat 44 de partide, în sezonul 2023/2024, în care a marcat de 3 ori.

Erik ten Hag şi-a prelungit contractul cu Manchester United

Erik ten Hag şi-a prelungit contractul cu Manchester United, a anunţat joi clubul din Premier League, citat de AFP.

Viitorul lui Erik ten Hag la cârma grupării de pe Old Trafford era incert după un modest loc opt în campionat, însă tehnicianul batav a încheiat sezonul într-o notă bună, reuşind să câştige Cupa Angliei după o finală în care a învins-o pe Manchester City, marea rivală a lui United.

Reclamă

„Sunt foarte încântat că am ajuns la un acord cu clubul pentru a continua să lucrăm împreună. Privind înapoi la ultimii doi ani, putem reflecta cu mândrie la două trofee şi la multe exemple de progres din locul în care eram atunci când m-am alăturat”, a precizat Erik ten Hag după semnarea noului acord.

„Cu toate acestea, trebuie să fim clari că mai este multă muncă grea în faţa noastră pentru a atinge nivelurile aşteptate la Manchester United, ceea ce înseamnă să concurăm pentru titluri în Anglia şi în Europa”, a adăugat antrenorul.

Mauricio Pochettino, Thomas Tuchel, Thomas Frank, Kieran McKenna şi Gareth Southgate au fost numele vehiculate pentru preluarea postului de antrenor la Manchester United în această vară.

Recent, Erik ten Hag a dezvăluit, la un post de televiziune olandez, că a fost informat că va continua alături de Red Devils în timp ce se afla în vacanţă în Spania. Contractul său urma să expire în 2025, iar acum a fost prelungit cu 12 luni, până în iulie 2026.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:39

Darius Olaru, eliminat în PAOK Salonic – FCSB! Gest stupid al căpitanului roş-albaştrilor în repriza secundă

23:37

LIVE TEXTPAOK – FCSB 0-1! Darius Olaru a fost eliminat! Bîrligea a marcat pentru campioana României. Târnovanu, paradă colosală

23:22

Daniel Bîrligea, al doilea gol în Europa League pentru FCSB! Reacţia imediată a lui Răzvan Lucescu

23:08

Mihai Lixandru a urlat de durere pe gazon în PAOK – FCSB şi a fost luat cu targa. A fost schimbat cu Edjouma

22:57

Ce stă în spatele gestului uriaş făcut de David Popovici pentru 11 copii cu dizabilităţi: „Mi-e jenă doar să înot”

22:50

Ștefan Târnovanu a „salvat-o” pe FCSB în prima repriză a meciului cu PAOK! L-a blocat pe Taison cu o paradă uriașă

1 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!” 5 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și