Închide meniul

Rangers i-a decis viitorul lui Ianis Hagi! Ce se va întâmpla cu fiul „Regelui”, după EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2024, 11:04

Reclamă
Rangers i-a decis viitorul lui Ianis Hagi! Ce se va întâmpla cu fiul „Regelui, după EURO 2024

Rangers i-a decis viitorul lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Rangers/ Profimedia

Rangers i-a decis viitorul lui Ianis Hagi. Formaţia de pe Ibrox s-a decis şi e gata să accepte oferte în schimbul internaţionalului român, care în prezent se pregăteşte de EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi-a terminat împrumutul la Alaves, la finalul sezonului recent încheiat. Internaţionalul român va reveni la Rangers, deoarece se află sub contract cu scoţienii.

Rangers i-a decis viitorul lui Ianis Hagi

Presa din Scoţia a făcut anunţul şi a dezvăluit că Rangers l-a pus pe Ianis Hagi pe lista de transferuri, pentru sezonul viitor. Oficialii trupei de pe Ibrox sunt gata să accepte ofertele care vor veni pe numele fiului „Regelui”.

Scoţienii au mai amintit şi de declaraţia lui Ianis Hagi, de după amicalul dintre România şi Bulgaria. La momentul respectiv, fiul „Regelui” a dezvăluit că şi-a pus agentul să-i caute o nouă echipă, fapt care pare că nu le-ar fi „căzut” bine celor de la Rangers.

„Acest lucru vine în condițiile în care un jucător a părut să confirme că ar fi în căutarea unui nou club. Atacantul lui Gers, Ianis Hagi, a fost împrumutat la Alaves și nu se așteaptă să se întoarcă definitiv la Glasgow, după ce și-a instruit reprezentanții să îi găsească o nouă echipă.

Reclamă
Reclamă 4

Rangers, în general, este deschisă la oferte, în timp ce Clement încearcă să efectueze o revizuire majoră a lotului”, au transmis scoţienii de la footballscotland.co.uk.

Ianis Hagi va purta numărul 10 la EURO 2024

Ianis Hagi va purta numărul 10 la EURO 2024! Fiul „Regelui” va îmbrăca acest tricou emblematic, după ce Nicolae Stanciu, cel care este de fapt decarul naţionalei, va purta la turneul final numărul 21, al lui Olimpiu Moruţan.

FRF a făcut anunţul despre faptul că Ianis Hagi va fi decarul naţionalei, la primul turneu final la care va participa România, după o pauză de opt ani. Oficialii Federaţiei au amintit de faptul că numele Hagi, pe tricoul cu numărul 10, va reveni astfel la un turneu final, după nu mai puţin de 24 de ani.

Reclamă

La EURO 2000, Gică Hagi purta pentru ultima oară tricoul cu numărul 10 la un turneu final. La momentul respectiv, naţionala reuşea pentru prima dată să iasă din grupe la un Campionat European, urmând să fie învinsă de Italia, în sferturi.

„Acum, fiul său, Ianis Hagi, duce povestea mai departe, iar HAGI 10 revine la EURO, aducând o notă de nostalgie și mândrie fanilor echipei naționale”, a anunţat frf.ro.

Numerele „tricolorilor” la EURO 2024:

1.Florin NIȚĂ, 2. Andrei RAȚIU, 3. Radu DRĂGUȘIN, 4. Adrian RUS, 5. Ionuț NEDELCEARU, 6. Marius MARIN, 7. Denis ALIBEC, 8. Alexandru CICÂLDĂU, 9. George PUȘCAȘ, 10. Ianis HAGI, 11. Nicușor BANCU, 12. Horațiu MOLDOVAN, 13. Valentin MIHĂILĂ, 14. Darius OLARU, 15. Andrei BURCĂ, 16. Ștefan TÂRNOVANU, 17. Florinel COMAN, 18. Răzvan MARIN, 19. Denis DRĂGUȘ, 20. Dennis MAN, 21. Nicolae STANCIU, 22. Vasile MOGOȘ, 23. Deian SORESCU, 24. Bogdan RACOVIȚAN, 25. Daniel BÂRLIGEA, 26. Adrian ȘUT

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și