Închide meniul

Răzvan Marin, aproape de un transfer la Steaua Roșie Belgrad! Veste uriașă pentru român, înainte de debutul la EURO

Alex Ioniță Publicat: 9 iunie 2024, 16:28

Reclamă
Răzvan Marin, aproape de un transfer la Steaua Roșie Belgrad! Veste uriașă pentru român, înainte de debutul la EURO

Răzvan Marin, aproape de un transfer la Steaua Roșie Belgrad!

Răzvan Marin / Profimedia

Răzvan Marin e aproape de un transfer la Steaua Roșie Belgrad! Mijlocașul echipei naționale le-a atras atenția oficialilor echipei din Serbia, datorită prestațiilor din acest sezon de Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, echipa din capitala Serbiei deține un record fabulos. Steaua Roșie nu a mai pierdut nicio partidă de pe teren propriu de 130 de meciuri!

Răzvan Marin, aproape de un transfer la Steaua Roșie Belgrad!

Acum, potrivit informațiilor oferite de en.nogomania.com, Răzvan Marin este pe „radarul” formației din Serbia. Oficialii care se ocupă de transferuri l-au inclus pe român pe listă, iar decizia finală va fi luată de tehnicianul Vladan Milojevic.

Este de așteptat ca o decizie să fie luată în zilele următoare. De notat este faptul că oamenii din conducerea clubului sunt de părere că Răzvan Marin este un jucător bun și că mutarea poate aduce un plus echipei, mai ales pentru că românul intră în ultimul an de contract cu Cagliari.

În ultimele 2 sezoane, Răzvan Marin a evoluat, sub formă e împrumut, la Empoli. A jucat 65 de partide pentru clubul din Serie A, în care a marcat 2 goluri și a oferit 7 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 2,7 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă 4

Adrian Rus şi Răzvan Marin au primit rezultatele RMN-urilor

Adrian Rus şi Răzvan Marin au primit rezultatele RMN-urilor şi sunt apţi pentru turneul final. Veştile sunt bune pentru Edi Iordănescu, cu zece zile înaintea debutului la EURO 2024.

Rus şi Marin, care au suferit accidentări în amicalul cu Bulgaria, au fost investigaţi de medicii naţionalei şi au aflat şi rezultatele: ambii au primit undă verde pentru competiţia din Germania.

Iată mesajul lui Edi Iordănescu, după anunțarea lotului final pentru EURO:

Reclamă

„Le mulțumesc în mod deosebit lui Răzvan Sava și Constantin Grameni, jucători care au fost alături de noi în aceste zile și care au acceptat să renunțe din puținele zile de vacanță pentru a profita de oportunitatea unui cantonament al României în pregătirea EURO 2024. Dar sunt convins că această șansă le va fi de mare ajutor iar convocările ulterioare, pe care trebuie să le câștige evidențiindu-se așa cum au făcut-o în ultima perioadă, îi vor găsi deja integrați în familia echipei naționale, în urma acestei acțiuni.

Închei cu un mesaj scurt pe care îl simt cu toată inima: fiți alături de România până la final, vom da totul până la final!”, a transmis selecţionerul naţionalei, Edi Iordănescu, citat de frf.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și