Închide meniul

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a ajuns la retrogradare cu Jeonbuk: „E o ruşine!”

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2024, 11:57

Reclamă
Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a ajuns la retrogradare cu Jeonbuk: „E o ruşine!

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a ajuns la retrogradare cu Jeonbuk

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

Reacţia lui Dan Petrescu nu a întârziat să apară, după ce a ajuns la retrogradare cu Jeonbuk. Antrenorul român s-a declarat mulţumit de faptul că echipa sa a remizat cu Ulsan HD, după ce a fost condusă cu 2-0, însă a subliniat că jucătorii săi au încasat goluri ca urmare a greşelilor comise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jeonbuk ocupă locul nouă în Coreea de Sud, loc care duce la barajul pentru evitarea retrogradării. Trupa lui Dan Petrescu nu a obţinut nicio victorie, în cele patru etape disputate în noul sezon.

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a ajuns la retrogradare cu Jeonbuk

Dan Petrescu a mai subliniat că se confruntă cu multe probleme de lot la Jeonbuk şi trebuie să găsească soluţii pentru a redresa echipa. „Bursucul” a mai subliniat că este o ruşine faptul că echipa sa încă nu a obţinut nicio victorie, în acest sezon din Coreea de Sud.

„A fost un meci foarte greu. În prima repriză, au existat câteva probleme. Jucătorii au reacţionat după ceea ce a fost cea mai proastă repriză a sezonului. A fost bine că am reuşit să egalăm, dar îmi pare rău că nu le-am adus fanilor victoria.

Trebuie să câştigăm. E bine că am încheiat meciul la egalitate. Accidentările şi penalty-urile ratate nu sunt un lucru bun. În special, accidentarea bruscă a lui Hong Jeong-Ho este una nefericită. Jung Tae-wook, care a intrat ca rezervă, a jucat și el bine, dar cel mai important lucru a fost să nu se accidenteze.

Reclamă

Este o ruşine că nu avem nicio victorie, dar nu depinde de jucători. Vreau ca jucătorii să se simtă bine şi să aibă spirit de luptă. Au marcat goluri frumoase, dar au primit din cauza greşelilor comise. Nu vreau să pun presiune pe ei. Avem mulţi jucători accidentaţi şi trebuie să găsim soluţii repede”, a declarat Dan Petrescu, conform biz.chosun.com.

Dan Petrescu, la retrogradare în Coreea de Sud

Dan Petrescu este la retrogradare în Coreea de Sud, pe banca lui Jeonbuk. Antrenorul român are o serie catastrofală în noul sezon, fiind fără victorie, după patru etape disputate.

După ce a fost eliminat din sferturile Ligii Campionilor Asiei, competiţie care se vede live în AntenaPLAY, Dan Petrescu nu a înregistrat rezultate mai bune în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Jeonbuk ocupă provizoriu locul nouă în Coreea de Sud, loc care duce la barajul pentru evitarea retrogradării. Trupa lui Dan Petrescu ar putea pica pe locul zece în această etapă, în cazul în care Gangwon îşi va câştiga partida.

În ultimul meci disputat, Jeonbuk a revenit de la 0-2. Ulsan HD a deschis scorul prin Lee Dong-Gyeong în minutul 22, iar scorul a fost majorat în minutul 40 de către Kim Ji-Hyun. Înainte de pauză, în minutul 45+2, Jeonbuk a redus din diferenţă prin Lee Dong-Jun.

În repriza secundă, trupa lui Dan Petrescu a ratat un penalty, în minutul 48, prin Orobo. Egalarea s-a produs în minutul 70, după ce Moon Seon-Min a reuşit să puncteze.

După patru etape disputate în noul sezon din Coreea de Sud, Jeonbuk nu a înregistrat nicio victorie. Trupa lui Dan Petrescu a bifat trei rezultate de egalitate şi o înfrângere.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și