Închide meniul

Siyabonga Ngezana, titular la naţională după şase ani! Nota primită de fundaşul de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 8 iunie 2024, 10:19

Reclamă
Siyabonga Ngezana, titular la naţională după şase ani! Nota primită de fundaşul de la FCSB

Siyabonga Ngezana, titular la naţională după şase ani

Siyabonga Ngezana, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia

Siyabonga Ngezana a fost titular la naţională, după o pauză de şase ani. Fundaşul de la FCSB a evoluat în remiza dintre Africa de Sud şi Nigeria, din preliminariile Cupei Mondiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyabonga Ngezana a fost convocat la naţionala Africii de Sud, după ce a devenit campion cu FCSB, la finalul sezonului trecut.

Siyabonga Ngezana, titular la naţională după şase ani

Siyabonga Ngezana a bifat primul meci ca titular la naţionala sa, într-o partidă oficială. Fundaşul central a mai evoluat în urmă cu şase ani la echipa Africii de Sud, însă într-un turneu numit COSAFA Cup.

În remiza cu Nigeria, Siyabonga Ngezana a avut o evoluţie solidă, fiind integralist. Stopperul de la FCSB a fost avertizat cu cartonaş galben în minutul 56, pentru faulturi repetate, şi a primit nota 6,6, din partea specialiştilor de la sofascore.ro.

Africa de Sud a încheiat la egalitate partida cu Nigeria, scor 1-1. Naţionala lui Siyabonga Ngezana a deschis scorul în minutul 29, prin Zwane, însă s-a văzut egalată imediat după pauză, în minutul 46, după ce Dele-Bashiru a punctat, din pasa lui Iwobi.

Reclamă
Reclamă 4

Africa de Sud ocupă locul patru în Grupa C de calificare la Campionatul Mondial din 2026, cu patru puncte, obţinute după trei meciruri disputate. În următorul meci, care se va disputa pe 11 iunie, Africa de Sud se va duela cu Zimbabwe.

„A venit cu teancul!” Mihai Pintilii a avut un şoc după amenda primită de Siyabonga Ngezana la FCSB

Siyabonga Ngezana a primit amendă în trecut la FCSB! Mihai Pintilii a povestit că fundaşul central al „roş-albaştrilor” a fost pus să achite 200 de euro.

Modul în care a venit Ngezana să achite amenda l-a impresionat pe Mihai Pintilii. A decis să renunţe să îi mai ia banii.

Reclamă

Eu sunt genul care vrea să se muleze după jucători. Eu cred că aşa reuşeşti.

Nu dau amenzi de 500 de euro, nu se întâmplă chestia asta. I-am dat amendă lui Ngezana 200 de euro şi a venit cu teancul atât. Avea 1.000 de euro, dar în lei. I-am zis ‘Măi, omule, tu trebuie să aduci 200 de euro’. Nu ştia banii, săracul. I-am dat banii înapoi: ‘Du-te, mă, de aici’.

Sunt nişte chestii, trebuie să te mulezi un pic după ei. Trebuie să mai ştii să închizi un ochi la unul care merită. La ăla care nu merită, poţi să îl tragi de urechi, să ai discuţii cu el, să îl tragi separat. Niciodată nu mi-a plăcut să critic jucătorul de faţă cu tot grupul. Mi se pare că e umilinţă. Mai bine îl chemi separat, în birou. Îi zic în faţă prima oară, a doua oară, dacă nu înţelege, înseamnă că e vina lui”, a mărturisit Mihai Pintilii la „Un Podcast„.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:25

LIVE VIDEODavid Popovici luptă pentru semifinalele probei de 100 metri liber ACUM, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

10:08

„Generaţia de Aur”, uimită de jocul uriaş prestat de România în victoria cu Ucraina, de la EURO 2024: „Jos pălăria în fața lor”

9:41

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina! Primul român care reuşeşte asta, după Gică Hagi

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și