Închide meniul

Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 aprilie 2024, 19:36

Reclamă
Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă!

Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă!

Walter Zenga, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Antrenorul italian, care a pregătit în trecut şi echipa patronată de Gigi Becali, a avut un bilanţ catastrofal la ultima formaţie pregătită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emirates Club a luat decizia de a se despărţi de Walter Zenga, după ce antrenorul italian a obţinut doar 5 puncte în 6 meciuri pe banca echipei din Emiratele Arabe Unite!

Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă!

Walter Zenga avea contract cu Emirates Club până la data de 30 iunie 2025. Până să semneze contractul cu Emirates Club, el nu mai antrenase timp de 3 ani şi jumătate.

La debutul pe banca echipei la care evoluează şi Andres Iniesta, Walter Zenga a suferit o înfrângere umilitoare. Al Wasl a învins-o atunci în Cupă cu 7-1.

După plecarea lui Zenga, echipa va fi pregătită de secundul acestuia, Benito Carbone, până la numirea unui alt antrenor.

Reclamă

Emirates Club e pe penultimul loc în prima ligă a Emiratelor Arabe Unite. După 19 etape, echipa la care evoluează şi Iniesta are doar 11 puncte. Echipa aflată pe locul 12, prima poziţie care se salvează de la retrogradare, Ajman, are cu 10 puncte mai mult decât Emirates Club.

Walter Zenga a pregătit, de-a lungul carierei, FC Naţional, FCSB, Dinamo Bucureşti, Catania, Palermo, Sampdoria, Cagliari, New England Revolution (SUA), Steaua Roşie Belgrad (Serbia), Gaziantepspor (Turcia), Al Nassr (Arabia Saudită) şi Wolverhampton (Anglia).

Mirel Rădoi, demis şi el din Emirate, de la Al-Jazira

Mirel Rădoi a fost şi el demis luna aceasta de la o echipă din Emiratele Arabe Unite, Al-Jazira. Rădoi plecase de la o altă echipă din Emirate, Al-Bataeh, pentru a semna cu Al-Jazira.

Reclamă 4 / 0/3

”Conducerea lui Al-Jazira FC a decis să-i termine contractul antrenorului de la prima echipă, Mirel Rădoi, și staff-ului său, de comun acord. Domnul Gregory Dufrennes va fi antrenor până la finalul acestui sezon”, au transmis cei din club pe reţelele de socializare.

Mirel Rădoi a lăsat-o pe Al-Jazira pe locul 8, după 17 etape disputate în campionatul din Emiratele Arabe Unite. Antrenorul român a încheiat mandatul la Al Jazira cu o singură victorie, obţinută chiar în primul său meci în Emirate.

La jumătatea lunii februarie, Al Jazira a învins-o pe Al Arabi, scor 1-0, în optimile Cupei Preşedintelui. De atunci, fosta echipă a lui Mirel Rădoi a disputat alte şase partide, obţinând un singur rezultat de egalitate în toată această perioadă. La începutul lunii aprilie, Al Jazira a pierdut fără drept de apel meciul cu Al Wasl din sferturile Cupei Preşedintelui.

Meciul care i-a decis soarta lui Mirel Rădoi a avut loc pe terenul lui Al Ahli Dubai. Echipa antrenată de Rădoi a pierdut cu 3-2.

Mirel Rădoi semnase în luna februarie cu Al Jazira un contract valabil pentru un an şi jumătate, cu un salariu anual de 2,5 milioane de euro. Rădoi a mai antrenat în Golf la Al Tai (Arabia Saudită) şi la Al Bataeh (Emiratele Arabe Unite).

Mirel Rădoi are o performanţă fantastică obţinută cu naţionala U21: semifinalele Campionatului European U21, în anul 2019! Ulterior el a preluat naţionala mare a României.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și