Închide meniul

Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico

Publicat: 21 aprilie 2024, 23:30 / Actualizat: 22 aprilie 2024, 19:31

Reclamă
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico

Real Madrid - FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul "galacticilor" în minutul 90+1

Jude Bellingham a marcat în El Clasico / Profimediaimages

Real Madrid – FC Barcelona 3-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jude Bellingham a decis echipa câştigătoare din El Clasico în prelungirile confruntării de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a obţinut a cincea victorie la rând în La Liga şi este tot mai aproape de câştigarea titlului. Jucătorii lui Carlo Ancelotti s-au distanţat la 11 puncte de Barcelona!

Andreas Christensen a deschis scorul pentru catalani, în minutul 6, după un corner, însă gazdele au primit un penalti, în minutul 16, după ce Lucas Vazquez a fost faultat de Cubarsi, iar Vinicius Junior a transformat cu siguranţă, egalând.

Oaspeţii au avut un gol anulat de VAR, în minutul 30, şi prima repriză s-a încheiat la egalitate, 1-1. Barcelona a preluat conducerea în minutul 70, prin Firmin Lopez, dar madrilenii au egalat din nou, după numai şase minute, când a înscris Lucas Vazquez. Bellingham a adus victoria pentru Real, în minutul 90+1, scor 3-2, iar Los Blancos ajung la 17 meciuri consecutive fără înfrângere.

Real a lider în La Liga, cu 81 de puncte, unsprezece peste Barcelona, ocupanta locului secund (70 de puncte). Pe locul al treilea este Girona, cu 68 de puncte.

Reclamă

Real Madrid – FC Barcelona 3-2 LIVE TEXT

Min. 90+1: Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Final de meci! Victorie pentru „galactici” în El Clasico.

Min. 90+1: Real Madrid – FC Barcelona 3-2. GOOOLLL Jude Bellingham! Starul de pe Santiago Bernabeu a venit la colţul lung şi a şutat năprasnic sub transversală!

Min. 73: Real Madrid – FC Barcelona 2-2. Lucas Vazquez a primit o centrare perfectă de la Vinicius şi a înscris cu uşurinţă în poarta lui Ter Stegen.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 69: Real Madrid – FC Barcelona 1-2. Lamine Yamal a şutat din afara careului, Lunin a respins în faţă, iar Fermin Lopez a împins mingea în plasă.

Min. 67: Ferran Torres a scăpat singur cu Lunin, dar nu a reuşit să înscrie. Şutul lui la colţul lung nu a fost cadrat.

Min. 50: O primă ocazie în repriza secundă. Jude Bellingham

Min. 46: S-a reluat El Clasico!

Min. 45+4: Pauză! 

Min. 45+2: Vinicius a profitat de o eroare a lui Christensen şi a scăpat spre poarta Barcelonei. I-a pasat cu călcâiul lui Rodrygo, dar fundaşul danez a intervenit în ultimul moment şi a blocat şutul.

Min. 44: Şansă de gol pentru Luka Modric. Şutul mijlocaşului croat, din marginea careului, a fost scos cu uşurinţă de Ter Stegen.

Min. 28: Ratare uriaşă pentru catalani! Lamine Yamal a trimis mingea spre poartă cu călcâiul şi Lunin a  avut un reflex incredibil şi a scos mingea de pe linia porţii.

Reclamă

Min. 18: Real Madrid – FC Barcelona 1-1. Gol Vinicius! Atacantul brazilian a înscris din penalty şi a înscris cel de-al 13-lea gol stagional.

Min. 17: Penalty pentru Real Madrid. Lucas Vázquez a căzut în careu după un duel cu Cancelo, iar „centralul” a arătat imediat punctul cu var.

Min. 13: O nouă ocazie pentru Vinicius, care i-a „suflat” mingea lui Rudiger şi nu a reuşit să prindă spaţiul porţii.

Min. 8: „Galacticii” au avut o şansă uriaşă de a restabili egalitatea. Modric l-a servit ideal pe Vinicius, dar brazilianul a trimis peste transversală din poziţie ideală.

Min. 6: Real Madrid – FC Barcelona 0-1. Christensen a înscris după cornerul executat în faţa porţii de Raphinha. Portarul Realului, Lunin, a gafat şi a trecut pe sub minge.

Min. 1: A început El Clasico, pe Santiago Bernabeu!

Update 22.00: S-a ţinut un moment de reculegere în memoria unui jurnalist.

Update 21.55: Atmosferă fabuloasă pe stadion, la intonarea imnului lui Real Madrid!

Real Madrid: Lunin – Lucas, Tchouaméni, Rüdiger, Camavinga – Modric, Kroos, Valverde – Bellingham – Vinicius, Rodrygo

Barcelona: Ter Stegen – Koundé, Araújo, Cubarsí, Cancelo – Christensen, Gündogan, De Jong – Raphinha, Lamine Yamal, Lewandowski

În La Liga, Real Madrid este lider, cu 8 puncte mai mult decât marea rivală. O victorie a trupei lui Carlo Ancelotti ar însemna un pas uriaş către titlu.

A devenit cel mai important joc al sezonului. Vom găsi un Real Madrid și mai puternic, după ce au eliminat cea mai bună echipă din lume, pe Manchester City.
Real Madrid a trebuit să se apere. Au fost în fața celei mai bune echipe din lume. Nu e că vrei tu, ci rivalul te subjugă. Noi nu vrem acest scenariu. Adevărul este că s-au apărat foarte bine.

Au câștigat de multe ori și asta îi face să joace cu mai mult calm. Nu cred în noroc, cred în munca defensivă. Toată lumea a muncit”, a spus Xavi, potrivit Marca.

De cealaltă parte, Carlo Ancelotti a dat asigurări că echipa sa s-a recuperat şi că va fi la cel mai înalt nivel în marele duel cu Barcelona.

”Ne-am recuperat foarte bine după acest meci. Doar Mendy nu s-a antrenat astăzi, dar sunt încrezător că vom alinia cea mai bună echipă”, a spus şi Carlos Ancelotti.

Dortmund – Leverkusen şi PSG – Lyon, alte meciuri tari în Europa

Un alt duel tare al zilei în Europa va fi cel dintre Borussia Dortmund şi proaspăta campioană a Germaniei, Bayer Leverkusen. Trupa lui Xabi Alonso a devenit matematic campioană în etapa trecută. Pentru Dortmund, miza meciului este una uriaşă. Calificată în semifinalele Ligii Campionilor, cei din Dortmund nu sunt siguri de locul care asigură prezenţa şi anul viitor în cea mai tare competiţie intercluburi.

PSG porneşte mare favorită în derby-ul cu Lyon. Campioana Franţei vine după victoria uriaşă în faţa Barcelonei, care i-a permis să se califice în semifinalele Ligii Campionilor.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și