Închide meniul

Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul”

Alex Ioniță Publicat: 22 aprilie 2024, 17:14

Reclamă
Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul

Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj

Colaj cu Adrian Mutu și Adrian Mititelu Jr / Profimedia - Hepta

Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Fostul mare atacant al echipei naționale, care a antrenat-o pe FCU Craiova, a dezvăluit ce i-a spus „Prințișorului” din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Adrian Mititelu a fost internat de urgență la spitalul Floreasca din capitală. Acesta a luat mai multe medicamente și ar fi fost la un pas să se otrăvească. Totuși, starea acestuia ar fi stabilă.

Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj

După ce a auzit aceasă veste, Adrian Mutu a dezvăluit că a fost surprins și îngrijorat, având în vedere că are o relație bună cu fiul lui Adrian Mititelu.

De asemenea, „Briliantul” a spus că i-a transmis un mesaj de susținere lui „Adiță” și a dezvăluit că acesta este un băiat puternic și că speră să treacă peste acest moment dificil.

„Sunt surprins, nu știu ce s-a întâmplat. I-am trimis un mesaj de susținere, pentru că am văzut că a ajuns la spital. Sper să fie bine și totul să fie în regulă. Îl știu pe Adi drept un băiat puternic și sper să treacă peste momentul acesta și sunt sigur că va trece.

Reclamă

Când te trezești dimineața și vezi o astfel de știre ești surprins și îngrijorat, mai ales când cunoști o persoană. Am avut o relație bună și am o relație bună cu Adiță, îmi pare rău prin ce trece. Sper să treacă peste momentul acesta pentru că nu este ușor, sper să se redreseze repede și să meargă înainte”, a spus Mutu, la fanatik.ro.

Reacţia lui Gigi Becali după ce a auzit că Adrian Mititelu Jr e în spital! Ce sfat i-a dat lui Adrian Mititelu legat de fiul lui!

Gigi Becali a dezvăluit ce sfat i-a dat lui Adrian Mititelu legat de fiul lui, după declaraţiile făcute de junior. Becali a mărturisit că i-a recomandat lui Mititelu senior să îi cedeze echipa juniorului.

„(n.r: De băiatul lui Mititelu aţi auzit ce a păţit?) Eu atunci am vorbit cu el (n.r. după ce Mititelu Jr i-a cerut demisia tatălui său), i-am dat un sfat. ‘Băi, e băiatul tău, nu te certa cu el’. E tânăr, e cutare, ia-l şi dă-i echipa lui.

Reclamă 4 / 0/3

‘Ce vrei, mă, tată, tu eşti moştenitorul meu, eşti băiatul meu, ia, mă, şi fă tu’. Cum mi-a făcut mie tata. Eram bagabont, cutare, tralala şi tralala. Voiam bani, cutare, asta în anii ’80.

Şi tata a zis ‘Bine, mă, dacă tu vrei aşa, poftim. A luat ciomagul, ia-l’. A venit într-o zi, că şi mama plângea. Eu voiam tot bani, bani, să cheltui eu, bagabont.

Şi oile, tot, mi le-a dat mie. Am stat vreo 2-3 zile cu oile, du-te la păscut, du-te la muls. Când am văzut eu că nu îmi convine… Bani aveam, că vindeam brânza, aveam bani mulţi, dar nu mai aveam timpul liber.

Şi când am văzut, am zis: ‘Băi, tată, uite care e treaba, ia ciomagul înapoi, fă tu cum ştii tu’. Aşa i-am zis şi lui: ‘Băi, Adriane, ia dă-i, mă, lui echipa’”, a declarat Gigi Becali astăzi, la palat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și