Închide meniul

„Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare

Viviana Moraru Publicat: 5 mai 2024, 19:07

Reclamă
Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare

Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce echipa s-a salvat matematic de la retrogradare

Jucătorii de la Petrolul, în timpul unui meci/ Profimedia

Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce echipa s-a salvat matematic de la retrogradare. Valentin Țicu a surprins, după victoria „lupilor” cu Oțelul și a declarat că nu s-a bucurat la golurile înscrise de coechipierii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul s-a salvat matematic de la retrogradare, după ce a învins-o cu 2-1 pe Oțelul. „Lupii” au acumulat 29 de puncte, cu cinci puncte peste Voluntari, prima echipă clasată pe loc de baraj.

Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce echipa s-a salvat matematic de la retrogradare

Valentin Țicu s-a prăbușit emoțional, după victoria obținută de echipa sa. Fundașul a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, după ce a fost înjurat de suporterii „lupilor”.

De asemenea, Țicu a mai subliniat că jucătorii de la Petrolul au dat totul pe teren, deși au fost criticați de fani, iar ceea ce a contat cel mai mult a fost rezultatul obținut în duelul cu Oțelul.

A fost un meci foarte încărcat, intrasem și noi în hora retrogradării. Am dat dovadă de caracter, ne-am bătut pentru fiecare minge. Nu a fost cel mai calitativ joc, dar a contat doar rezultatul.

Reclamă

Eu nu m-am bucurat la golurile noastre, pentru că etapa trecută am fost scuipat de suporteri. Am luptat cât am putut. Îmi vine să plâng, doar eu și familia mea știm prin ce am trecut. Am fost făcut slab, mort. Noi am dat tot ce am putut în acest sezon, dar doar atât am putut obține”, a declarat Valentin Țicu, conform primasport.ro.

Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1

Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1. Antrenorul echipei din Moldova i-a oferit un răspuns dur reporterului, după partida de pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Victoria celor de la Petrolul le-a asigurat salvarea matematică de la retrogradare. Chiar dacă echipa lui Dorinel este și ea salvată, antrenorul a răbufnit la finalul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

”Urmează meciul cu Botoșani din ultima etapă, iar apoi finala din Cupă. Cum veți aborda?” a fost întrebarea primită de Dorinel Munteanu, care a răbufnit la auzul acesteia:

”Și ce dacă? Cum să abordez? Ce întrebare stupidă îmi pui. Cum să abordăm meciul cu Botoșani? O să vedeți duminică ce formație aliniez. Se fac speculații pentru că e ultimul meci. Și ce dacă?”, a spus antrenorul, la digisport.ro.

Ne-am propus să obținem altceva. Sunt dezamăgit de jucătorii mei. Le spun de atâtea zile că pentru unii poate fi ultimul joc. În asemenea hal nu poți să faci performanță. Am nevoie de altceva. Voi discuta mâine cu ei ce ar trebui să facă.

Nu poți să pierzi un joc în asemenea hal. Am egalat după o prestație foarte bună. Nu e primul meci când facem greșeli la rând. Sunt supărat pentru jocul lor!”, și-a avertizat Dorinel Munteanu jucătorii.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! Vezi toate știrile
Citește și