Închide meniul

Alex Chipciu se teme de meciul cu UTA: „Trebuie să ne luăm săbiile și scutul!”

Cosmin Cioboată Publicat: 20 martie 2023, 23:52

Reclamă
Alex Chipciu se teme de meciul cu UTA: „Trebuie să ne luăm săbiile și scutul!

Fanii lui CSA Steaua, replică acidă pentru Alexandru Chipciu

Alex Chipciu, la o conferință de presă / AntenaSport

Alex Chipciu se teme de meciul cu UTA, din următoarea etapă din play-out-ul din Liga 1. U Cluj va juca pe terenul arădenilor pe 1 aprilie, în a doua rundă, iar experimentatul mijlocaș al „Șepcilor roșii” se așteaptă la o partidă dificilă. Fostul campion al României cu FCSB și CFR Cluj a tras un semnal de alarmă asupra jocului agresiv al fotbaliștilor de la UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Trebuie să ne luăm săbiile și scutul!”, a fost reacția savuroasă a lui Alex Chipciu, după U Cluj – FC Argeș 2-0. Formația lui Ioan Ovidiu Sabău s-a impus fără mari emoții în fața piteștenilor. Remacle și Tescan au marcat pentru U Cluj, în prima rundă din play-out.

Alex Chipciu se teme de meciul cu UTA: „Trebuie să ne luăm săbiile și scutul!”

Chipciu își dorește ca arbitrii să sancționeze eventualele intrări dure ale jucătorilor de la UTA.

Mijlocașul de 33 de ani a vorbit și despre meciul precedent, cu CFR Cluj. Campioana a învins categoric marea rivală din oraș, cu scorul de 4-0. Alex Chipciu n-a evoluat în derby-ul din Gruia și nu regretă, având în vedere „problemele mele cu nervii”.

„Nu cred că am făcut cel mai bun meci al nostru. Am avut șansă, și FC Argeș s-a prezentat foarte slab. Am marcat golurile când a trebuit, ne-am apărat și am câștigat. Dar urmează un meci foarte dificil la UTA Arad, trebuie să ne luăm săbiile și scutul pentru că au un joc foarte dur. Rog arbitrajul să nu le mai permită intrările. Și mie îmi place bărbăția, dar nu pe teren. Sunt puțin stresat, mi-e frică puțin de meciul de la UTA.

Reclamă

Păi la cât de nebun sunt eu, la problemele mele cu nervii, cred că e mai bine că n-am jucat (n.r. – contra lui CFR Cluj). Dar am fost pe stadion. Nu zic să sperii suporterii, dar scopul meu a fost să vin și să încercăm să salvăm echipa de la retrogradare. Când am început pregătirea am zis că e groasă și mă gândeam cât de nebun am fost. Acum parcă încep să respir și să văd luminița.

Chipciu, sincer după U Cluj – FC Argeș 2-0: „Terenul e jalnic!”

E clar, cu CFR a fost un meci în care ne-au dominat total. Eu, ca suporter din trbune, m-am gândit că avem șanse până în minutul 20. Dar CFR are experiență, au beneficiat și de 3 penalty-uri și ne-au bătut. Din păcate am pierdut, am dezamăgit fanii, dar sper că cu 3 puncte de astăzi să mergem în continuare și să ne îndeplinim obiectivul.

Acasă suntem pe locul 4-5 în Liga 1, ca număr de puncte. Eram la egalitate cu FCSB, la un moment dat. Terenul e jalnic, dar stadionul și suporterii ne dau această putere. Noi în deplasare am avut probleme de-a lungul timpului.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut niște intervenții prin vestiar, ca să ne trezim mai bine”, a spus Alex Chipciu, după U Cluj – FC Argeș 2-0, potrivit digisport.ro.

U Cluj a urcat pe locul 3 în play-out, la 3 puncte în spatele liderului FC U Craiova 1948.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și