Închide meniul

Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 mai 2024, 23:25

Reclamă
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter

Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter

Colaj Profimedia

Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous. Mijlocaşul turc al celor de lnter Milano a făcut show la petrecerea de titlu a italienilor cu melodia „Made in România”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2012, Hakan Calhanoglu şi Elias Charalambous au fost colegi în Germania la Karlsruher şi au rămas în relaţii bune. Ca şi jucătorii de la Inter, şi cei de la FCSB au ascultat la petrecerea de titlu aceeaşi melodie care a devenit virală.

Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous

„Da, am vorbit, l-am sunat, apoi el m-a sunat. Cunoaşteţi relaţia pe care o am cu el, el petrece în fiecare zi. El a făcut faimoasă o melodie românească.

(n.r. – Tu i-ai trimis acel cântec?) Nu. Am fost surprins să fiu sincer. Am glumit cu Hakan în legătură cu melodia şi i-am zis că l-a făcut (n.r. – pe interpret) faimos şi o să îl facă un milionar.

Nu am vorbit prea mult, doar am glumit în legătură cu cântecul, i-am văzut şi pe restul jucătorilor că i-au urmat exemplul şi au cântat. A fost foarte drăguţ, am fost puţin surprins, dar i-am văzut şi pe jucătorii noştri după meci că au cântat acelaşi cântec. E o melodie la modă. Am văzut un copil cântând această melodie”, a spus Elias Charalambous la orangesport.ro.

Reclamă

Inter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar

Inter a devenit matematic campioană în Serie A şi a sărbătorit titlul pe muzică românească. A fost nebunie totală la Milano, după ce nerazzurrii au câştigat „Derby della Madonnina”. Au învins-o pe AC Milan, scor 2-0, şi au declanşat sărbătoarea chiar în faţa marii rivale.

Jucătorii lui Simone Inzaghi au petrecut pe teren, în faţa fanilor, după care au mutat distracţia în vestiar. Au apărut imagini fabuloase din vestiar, cu starurile Interului care cântă şi dansează pe o piesă românească.

Din boxe a răsunat maneaua „Made in Romania”, care este interpretată de Ionuţ Cercel. A fost show total şi chiar s-a făcut o horă în mijlocul vestiarului. Pe refren a fost o adevărată explozie de bucurie.

Reclamă 4 / 0/3

Imaginile s-au viralizat imediat pe reţelele sociale. Piesa „Made in Romania” a fost dusă în vestiarul lui Inter de Hakan Calhanoglu. Acesta a dezvăluit, în timpul unui interviu, că este melodia lui preferată.

Pasiunea mea este muzica, îmi place mult muzica. Melodia mea preferată acum este «Made in Romania». O știți? Iali-iali-iali„, spunea mijlocaşul lui Inter.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:09 Forbes a publicat top 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și