Închide meniul

Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi”

Publicat: 25 aprilie 2024, 20:50 / Actualizat: 25 aprilie 2024, 22:05

Reclamă
Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi

Scandal Mircea Rednic - Dorinel Munteanu, după UTA - Oţelul 3-1

Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu / Colaj Hepta

Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1. „Puriul” a fost deranjat de o afirmaţie a lui Dorinel Munteanu. „Munti” ar fi spus că Rednic nu are filosofie ca antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic i-a răspuns lui Dorinel Munteanu, dar l-a lăudat pe antrenorul Oţelului pentru performanţele gălăţenilor.

Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi”

„Când ai rezultate, nu mai contează ce filosofie ai. A fost un joc de cuvinte, nu trebuie să se spună că Rednic nu are filosofie.

Când eu îmi dau drumul la gură e pericol. Voi sperați, dar eu sunt limitat în declarații. Mă bucur că am câștigat cu o echipă foarte bună, care ne-a pus probleme în prima repriză. 

Au avut situații în care ne-au trecut gloanțele pe la ureche tot pe greșelile noastre. Ăsta e jocul lor, știam. Repriza a doua a fost mult mai bine. Noi am stat fizic mult mai bine cu pregătirile pe care le-am făcut noi. Îmi pare rău că ne-am relaxat pentru că altfel arăta tabela la 3-0.

Reclamă

„Dacă Rednic nu are filosofie, care a câștigat două campionate cu Dinamo și cu Rapid”

Dacă Rednic nu are filosofie, care a câștigat două campionate cu Dinamo și cu Rapid, care nu au mai câștigat de zeci de ani campionatul și au avut și buget mai mare. Au avut antrenori și jucătorii cu mulți bani, dar n-au mai reușit să câștige trofee. 

Rednic a antrenat și în vest. N-ai cum! Au fost chiar obraznici. Eu îl laud (n.r: pe Dorinel Munteanu), l-am lăudat și înainte. A făcut lucruri extraordinare. Nu vorbești de antrenorul advers în momentul când pierzi.

Eu când am pierdut cu 2-4 i-am zis ‘chapeau’, o echipă bună. Ne-au executat pe greșelile noastre. Trebuie să fim fair-play”, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă de după meci.

Reclamă 4 / 0/3

UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu

Meciul UTA – Oţelul 3-1, din etapa a şasea a play-out-ului Ligii 1, a fost în format LIVE SCORE, pe AS.ro.

Echipa lui Mircea Rednic a făcut spectacol în a doua repriză, atunci când a marcat prin Omondi, Luckassen și Pop. Singurul gol al celor de la Oțelul a fost semnat de Cisotti. După acest rezultat, UTA a urcat pe primul loc în playout, cu 31 de puncte. De cealaltă parte, Oțelul e pe locul 2, cu 30 de puncte. De asemenea, cele două echipe s-au salvat matematic de la retrogradare.

UTA: Kucker – Căpușă, Stolnik, Conte, D. Rodrigues – Micovshi, C. Mihai, Machado – Omondi, Tudorie, Ezekiel
Rezerve: Fl. Iacob, Trif, Stahl, A. David, Iurasciuc, Vulturar, Luckassen, Lawrence, Lopez
Antrenor: Mircea Rednic

Oțelul: Pap – Adăscăliței, Yabre, Cisse, Gomes – Cisotti, Zivulic, Teles – Tănasă – Al. Pop, Malle
Rezerve: R. Stoian, Rusevic, Jardan, I. Neagu, Bodișteanu, Lameira, Bordun, Zhelev, Farcaș, Panait, Rus, Gaitan
Antrenor: Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare”

”Îmi este greu să cred că am pierdut acest joc pentru că l-am controlat. Am făcut o repriză foarte bună, dar nu am reușit să marcăm.  Știam că adversarul este foarte periculos pe contraatac, speculează orice greșeală. La primul gol a fost o greșeală de curtea școlii, jucătorii nu au fost concentrați, greșeli de curtea școlii. Sigur, cu aceste greșeli am avantajat echipa gazdă care se bucură acum de cele trei puncte. 

Dezamăgirea e mare pentru că am făcut o partidă bună. Am luat goluri pe greșeli personale și pe pierderea balonului foarte ușor. 

Rămân 3 meciuri și finala Cupei României, asta ne rămâne. Vedem ce vom face”, a declarat Dorinel Munteanu pentru digisport.ro după UTA – Oţelul 3-1.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și