Închide meniul

„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB

Alex Masgras Publicat: 2 mai 2024, 23:13

Reclamă
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB

Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB

Siyabonga Ngezana / Profimedia

Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB. Fundaşul de 26 de ani a devenit campion cu formaţia roş-albastră. Acesta este primul titlu cucerit de sud-african.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ngezana a ajuns la FCSB vara trecută, atunci când campioana din acest sezon l-a transferat de la Kaizer Chiefs.

„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB

Chiar dacă a avut nevoie de mai mult timp pentru a se acomoda, Ngezana a devenit titular de drept la FCSB. După titlul obţinut în România, el a vorbit cu presa din ţara sa despre salariul pe care îl câştigă la FCSB.

Sud-africanul a declarat că nu încasează foarte mulţi bani la echipa patronată de Gigi Becali, dar salariul său din România este peste cel pe care îl avea la Kaizer Chiefs. Ngezana are un salariu de 13.500 de euro pe lună:

„Bani? Nu primesc foarte mulți bani aici, la FCSB. Dar este peste ceea ce câștigam la Kaizer Chiefs. Nu a fost ușor, a trebuit să le demonstrez celor de la FCSB că au luat decizia potrivită când m-au transferat.

Reclamă

Cred că dăruirea mea și faptul că am muncit din greu m-au ajutat să întru în echipă la FCSB și să devin un titular obișnuit”, a declarat Siyabonga Ngezana, potrvit farpost.co.za.

Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc”

Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB. Fundaşul sud-african de 26 de ani a cucerit primul titlu al carierei sale de fotbalist, după ce formaţia roş-albastră a câştigat campionatul.

Ngezana a ajuns în România după ce a fost transferat vara trecută de FCSB de la Kaizer Chiefs. La aproape un an de la acest moment, sud-africanul a dezvăluit că primul şoc pe care l-a avut a fost legat de limbă.

Reclamă 4 / 0/3

La început, Ngezana a avut probleme de comunicare, dar a reuşit să treacă peste acest lucru şi învaţă în fiecare zi limba română:

„Când am ajuns în România primul șoc a fost limba. Începuturile nu sunt ușoare. Am fost nevoit să mă adaptez fără familia mea. A trebuit să fiu dedicat la ce am de făcut.

Unii jucători nu știu engleză, vorbesc doar limba română, așa că trebuie să comunici doar cu o parte dintre ei.

Dar învăț limba română în fiecare zi, am o aplicație pe care o folosesc și mă ajută cu traducerea”, a declarat Siyabonga Ngezana, în cadrul unui interviu cu Andile Ncube.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:09 Forbes a publicat top 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și