Închide meniul

Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2024, 11:52

Reclamă
Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj! Afirmaţii explozive ale atacantului italian

Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica

Andrea Compagno / Profimedia

Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica într-un interviu acordat lui Gabi Safta. Mihai Stoica a spus că Andrea Compagno nu joacă fotbal din pasiune. Declaraţia l-a enervat pe italian, care a avut o replică devastatoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a plecat în acest an de la FCSB la Tianjin Tiger, acolo unde a marcat de 5 ori în 6 meciuri. Atacantul italian a spus că nu a avut o relaţie bună cu oficialul de la FCSB.

Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica

„Nu mi-a plăcut ce am văzut în acea perioadă în care mă transferam în China, cu unul din club care să facă o declarație care în fotbal nu se vede vreodată. M-am gândit dacă să răspund sau nu. A vorbit de un băiat venit de jos, cu multe sacrificii și fericit pentru hotărârea luată.

Plecat de la un salariu de 400 de euro pe lună în liga a patra italiană…Eram fericit pentru decizia luată din punct de vedere sportiv și financiar și nu se merita ca un director să apară cu acea declarație să spună ceea ce a zis. Și pentru relația pe care am avut-o tot timpul cu el, dar asta e.

Sunt sigur că nici lui nu i-a plăcut ce a spus. A fost ciudat. Pentru relația pe care am avut-o. Când am devenit tată am primit mesaje de la toți, dar de la el nu. Mi-a părut puțin ciudat. Nu știu cine e acest personaj. Cel cu care am avut relația timp de doi ani sau cel care nu a așteptat nicio zi după ce am plecat pentru a face acea declarație contra mea?! Oricum, tata mi-a spus că în activitatea mea voi da de fel de fel de oameni”, a spus Andrea Compagno la podcastul Templul Sportului.

Reclamă

Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali

Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul în Liga 1. În acest sezon din Liga 1, Andrea Compagno a evoluat în 18 partide şi a marcat de 4 ori. Ajuns în China, el a reuşit să înscrie deja 5 goluri în 6 meciuri.

Compagno şi-a felicitat foştii colegi pentru titlul cucerit după victoria cu Farul şi a declarat că s-ar bucura să primească o medalie de campion. Compagno a mai spus că a decis să plece de la FCSB din cauza lui Gigi Becali:

Reclamă 4 / 0/3

„Ar fi super, dar nu știu cum funcționează. Am scris foștilor colegi, antrenori, doctori. Sunt foarte fericit, cred că după noiembrie-decembrie am înțeles că o să fim campioni pentru că acest an nu era concurență. Era la nivelul superior, și anul trecut eram foarte buni, dar era o echipă mai bună ca noi, cu un fotbal foarte bun, Farul, dar anul acesta nu cred că a putut să se bată cu FCSB. A dominat din primul minut până în ultimul. Sunt fericit pentru suporteri și pentru tot orașul.

Eu sunt în China acum, băieții au făcut totul. Această schimbare pentru mine era obligatorie pentru că toată lumea știe cum a mers situația.

A fost un an și jumătate foarte bun pentru mine, era foarte important să schimb pentru că persoana cea mai importantă din clubul FCSB nu mă plăcea pe mine și am zis că nu rămân acolo degeaba, mai bine să schimb”, a declarat Andrea Compagno, potrivit sport.ro.

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe Vezi toate știrile
Citește și