Închide meniul

Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul

Alex Ioniță Publicat: 19 mai 2024, 13:41

Reclamă
Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul

Gigi Becali a ratat marea lovitură a verii de pe piaţa transferurilor

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Veste importantă înainte de startul perioadei de mercato în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a rezolvat transferul lui Ovidiu Popescu, Universitatea Cluj mai dă o lovitură! Oficialii echipei din Ardeal continuă campania de achiziții prin aducerea lui Mamadou Thiam.

Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1!

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, U Cluj s-a înțeles deja cu atacantul, iar acesta va reveni în Liga 1, după un sezon în Kuweit.

Thiam a fost legitimat la echipa clujeană și în sezonul 2022/2023, fiind, la momentul respectiv, unul dintre cei mai eficienți atacanți din campionatul intern. 11 goluri și o pasă decisivă a oferit atunci Thiam.

După sezonul „de vis”, Mamadou i-a atras atenția lui Gigi Becali, care a dorit să îl transfere la FCSB. Totuși, acesta a ales o mutare în Kuweit, la Al-Arabi, formație care l-a achiziționat în schimbul sumei de 500.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Totuși, jucătorul nu a avut prestații bune la această echipă și a marcat doar 2 goluri în 4 meciuri. Acesta a plecat apoi la Al-Jabalain, pentru 28.000 de euro.

Ioan Ovidiu Sabău ar fi dorit să îl aducă pe Thiam încă din iarnă, însă mutarea nu s-a materializat la momentul respectiv. Totuși, acum, cele două părți s-ar fi înțeles deja, anunță sursa citată anterior.

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj!

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! Mijlocașul a decis să o părăsească pe campioană la finalul actualului sezon de Liga 1, iar oferta pe care a primit-o a fost de nerefuzat!

Reclamă

Era deja cunoscut faptul că jucătorul își mai dorea să rămână la echipa lui Gigi Becali. Totuși, acum s-a aflat că acesta va pleca la U Cluj pe un salariu mare pentru o echipă de play-out.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, mijlocașul a refuzat oferta de prelungire a contractului oferită de FCSB și a decis să accepte propunerea celor de la U Cluj. Echipa din Ardeal i-a oferit un salariu uriaș pentru fotbalul românesc, în valoare de 12.000 de euro pe lună.

Decizia lui Ovidiu Popescu a venit chiar înainte de derby-ul dintre Rapid și FCSB. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Lampard” o părăsește pe FCSB după 8 ani petrecuți în lotul echipei. Acesta era cel mai vechi fotbalist de la formația lui Gigi Becali. A ajuns la actuala campioană în anul 2016, de la Poli Timișoara.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:14

FotoPrimele imagini cu Constantin Budescu la noua echipă! „Magicianul” a jucat și primele minute în tricoul noului club

20:10

Scene incredibile, înainte de Anglia – Serbia! Fanii s-au bătut pe străzi şi poliţia a intervenit de urgenţă

19:35

Kylian Mbappe a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Superstarul de la Real Madrid a uimit pe toată lumea

19:31

Ce sfat a primit Edi Iordănescu de la tatăl lui, înainte de debutul României la EURO 2024: „Asta mi-a spus mereu!”

19:13

Reacţia lui Nicolae Stanciu, când a aflat că ucrainenii se tem de el la EURO 2024: „Asta este forţa noastră!”

19:13

„Avem șansele noastre!” Edi Iordănescu, mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina! Ce le-a transmis suporterilor

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și